Διαφήμιση

Πρόβλημα με το Play store μετα το miui8

• Ο/H dionisis121 έγραψε:

Προσπαθείστε να κάνετε log in πριν κάνετε ενημέρωση το play ίσως στρώσει έτσι το έκανα εγώ.

Όταν λες ενημέρωση τι εννοείς που γίνεται αυτό;

Sent from my HM 1S using Tapatalk
    • Οταν περνας το play μεσω google installer την πρωτη φορα θα κανεις log in στο google play κανε reboot πηγαινε στο mi store γραψε google θα βγουν δυο εφαρμογες πατα οποια θες πηγαινε πιο κατω και θα δεις οτι υπαρχουν updates. Κανε και τελειωσες
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dionisis121 έγραψε:

Οταν περνας το play μεσω google installer την πρωτη φορα θα κανεις log in στο google play κανε reboot πηγαινε στο mi store γραψε google θα βγουν δυο εφαρμογες πατα οποια θες πηγαινε πιο κατω και θα δεις οτι υπαρχουν updates. Κανε και τελειωσες

Έτσι το έχω κάνει το θέμα είναι ότι μετά απο κάποιες ώρες έβγαζε ερορ και το authentication is required κλπ το μόνο που μου είπες έχει δουλέψει χωρίς πρόβλημα είναι να το βάλω να ξεκινάει αυτόματα απο την ασφάλεια και μετά autostart με προβληματίζει το ότι λογικά θα καταναλώνει περισσότερο μπαταρία

Sent from my HM 1S using Tapatalk
    • Παιδιά έχω κι εγώ πρόβλημα με το playstore. Είχα μια unofficial rom η οποία μου πέταγε κάτι διαφημίσεις κάθε φορά που ξεκλείδωνα το κινητό όταν αυτό ήταν συνδεδεμένο στο ίντερνετ και αποφάσισα να βάλω την ελληνική. Για τις 10 αυτές μέρες που θα μου πάρει να ξεκλειδώσω το bootloader αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση της rom για να διορθωθεί το πρόβλημα και μέσω του mi pc suite πέρασα αυτή την κινέζικη rom.

Όλα καλά μόνο που δε μπορώ να εγκαταστήσω το playstore. Μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή μου δεν το υποστηρίζει και πρέπει να επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή. Έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω γιατί χωρίς τις εφαρμογές από το playstore είναι άχρηστο το κινητό. Το έχω μόνο για να μιλάω
      Winners find a way, losers find an excuse
    • Ο/H chief έγραψε:

Όλα καλά μόνο που δε μπορώ να εγκαταστήσω το playstore.
      Υπάρχει θέμα με το playstore και την νέα Κινέζικη..