Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
@geoanto555
μην στεναχωριεσαι για τα mb στην τελικη θα κανουμε αιτηση για αλλον server -
-
συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και δεν το βλεπει...παω στο κινητο,επιλεγω χρηση usb για μεταφορα αρχειων και παλι δεν το βρισκω...μονο οταν ειναι για μεταφορα φωτογραφιων το βλεπω στο Υπολογιστης μου...
βασικα θελω να περασω μια εφαρμογη απο το pc στη μνημη του κινητου..πως μπορω να το κανω? -
-
Ο/H johnmlrs έγραψε:
συνδεω το κινητο στον υπολογιστη και δεν το βλεπει...παω στο κινητο,επιλεγω χρηση usb για μεταφορα αρχειων και παλι δεν το βρισκω...μονο οταν ειναι για μεταφορα φωτογραφιων το βλεπω στο Υπολογιστης μου...
βασικα θελω να περασω μια εφαρμογη απο το pc στη μνημη του κινητου..πως μπορω να το κανω?
1)airdroid
2)myphonexplorer -
-
Σας ευχαριστω πολυ!!
Εβαλα τους drivers κτλ...και ολα δειχουν οκ! -
Ο/H johnmlrs έγραψε:
Σας ευχαριστω πολυ!!
Εβαλα τους drivers κτλ...και ολα δειχουν οκ!
θα στα μεταφερει μεσο wifi -
Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε
-
Ο/H flxas έγραψε:
Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε
-
Καλησπερα σας φιλοι μου,χθες παρελαβα την κινηταρα μου και εχει την επισημη Miui Global 8.1.2.0(MMAMIDI).....υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να εχω 160 χαρακτηρες στα SMS ή πρεπει αν βαλω αλλη εφαρμογη οπως πχ το Hnadsent SMS.
Μια περιπεργη απορια,γτ γενικως ολα τα Xiaomi αργουν να κανουν εγκατασταση τις εφαρμογες απο το Playstore???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα