Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H Kataras έγραψε:
αν το κανει μονο σε σενα τοτε περασε την παλι απο πανω με τα 2 wipes και βλεπεις....'
στην χειροτερη την φλασαρεις ξανα αλλα με clean install -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H Kataras έγραψε:
αν το κανει μονο σε σενα τοτε περασε την παλι απο πανω με τα 2 wipes και βλεπεις....'
στην χειροτερη την φλασαρεις ξανα αλλα με clean install
Έχεις δίκιο... Ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το θεμα με την 800 αρα δεν θα λυθεί μάλλον ποτε γιατι απο οτι διάβασα περιορίζει η κεραία. Ακομη και οσοι ξεκλειδωσαν την 800 λόγω κεραίας δεν μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν. Οπότε 4g ειδικά με wind δεν θα έχετε παντού. Αθηνα σε πολλές περιοχες θα είστε οκ. Ελευσίνα πχ δεν πιάνω πουθενά ενω cosmote εχω 4g.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
και root και safetynet pass και pokemon go.....
=============== Μαρ 17th 2017, 12:02am ===============
Ο/H alpeppas έγραψε:
Το θεμα με την 800 αρα δεν θα λυθεί μάλλον ποτε γιατι απο οτι διάβασα περιορίζει η κεραία. Ακομη και οσοι ξεκλειδωσαν την 800 λόγω κεραίας δεν μπόρεσαν να την χρησιμοποιήσουν. Οπότε 4g ειδικά με wind δεν θα έχετε παντού. Αθηνα σε πολλές περιοχες θα είστε οκ. Ελευσίνα πχ δεν πιάνω πουθενά ενω cosmote εχω 4g.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H tasosko έγραψε:
και root και safetynet pass και pokemon go.....
=============== Μαρ 17th 2017, 12:02am ===============
Ο/H alpeppas έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Με την 7.3.16 διορθώθηκε τίποτα η όχι ακόμα?
-
καλησπερα σε ολους. Σημερα επιχειρησα να περασω την ελληνικη ρομ για πρωτη φορα στο mi5 μου απο την 7.3.9 beta που ειχε. Ακολουθησα τον σχετικο οδηγο αλλα οταν εβαλα την εντολη adb devices δεν μου αναγνωρισε την συσκευη ενω με την fastboot devices την εβρισκε.
Να σημειωσω οτι εχω ξεκλειδωσει bootloader και εχω περασει τους Miphone20151028 drivers οι οποιοι μου εβγαλαν αυτο τον μηνυμα
ειχα ηδη ενεργοποιησει το usb debugging στο κινητο πριν απο τη διαδικασια.
Τελικα αποφασισα να προχωρησω παρολα αυτα και επεσα στην περιπτωση που μου ζητησε κωδικο μολις μπηκα στο twrp για το flashing. Οποτε ακολουθησα τον αντιστοιχο οδηγο.
Να μην τα πολυλογω οταν εφτασα στο σημειο να κανω adb sideload εννοειται το κινητο μου δεν αναγνωριζοταν οποτε κολλησα.
Τωρα λεω να κανω τον οδηγο unbrick αλλα εχω το εξης ερώτημα.
Γιατι δεν μου αναγνωριζει το κινητο το adb? Χρειαζεται να κανω κατι αλλο;
Βοηθειαααααα!!!!!!
ΥΓ: Δεν εχω usb-otg καλωδιο -
@Vangelis Chatzigeorgiou Ρε Καρντάση καλά ήσουν εκεί στο twrp που ζητούσε κωδικό, θα πατούσες Cancel και προχωρούσες
=============== Μαρ 17th 2017, 2:08pm ===============
@Vangelis Chatzigeorgiou Σου έστειλα μήνυμα δες το. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα