Εφόσον έχω XTRV μπορώ να ξαναπεράσω Global Stable επίσημη απλά η θέλει κάποια άλλη διαδικασία πρώτα;
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
@Teo Karaiskakis Γίνεται με αυτόν τον οδηγό: ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
-
Ο/H Teo Karaiskakis έγραψε:
Εφόσον έχω XTRV μπορώ να ξαναπεράσω Global Stable επίσημη απλά η θέλει κάποια άλλη διαδικασία πρώτα;
-
-
Ο/H Teo Karaiskakis έγραψε:
Επίσης @George Kaggelaris μπορείς να περάσεις με twrp official rom . Απλά αν έχει μέσα recovery θα σου κάνει overwrite και θα βάλει το official. Όπως και να έχει καλό είναι η official να μπαίνει με fastboot... -
-
@flxas εγώ αυτό που λες ήξερα ότι γίνεται στο Kenzo και στο Hennessy με ειδικά τροποποιημενο twrp (zcx όπως είπε ο @tasosko) το οποίο επιτρέπει και ota updates. Ωστόσο αντιλαμβάνομαι ότι με τον τρόπο που λες εσύ φλασαρει όλα τα Partitions και ως εκ τούτου αντικαθισταται το twrp με το Default recovery. Το έχεις δοκιμάσει εσύ στο κινητό σου;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@flxas εγώ αυτό που λες ήξερα ότι γίνεται στο Kenzo και στο Hennessy με ειδικά τροποποιημενο twrp (zcx όπως είπε ο @tasosko) το οποίο επιτρέπει και ota updates. Ωστόσο αντιλαμβάνομαι ότι με τον τρόπο που λες εσύ φλασαρει όλα τα Partitions και ως εκ τούτου αντικαθισταται το twrp με το Default recovery. Το έχεις δοκιμάσει εσύ στο κινητό σου;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
κ ποιος δε θέλει να βάλει χέρι....εκεί είναι η γλύκα (θ ακούσουν κ θα πλακώσουν οι τουλουμπενιοι)!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα