Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
@dimitrisarta
Θα σε στεναχωρήσω αλλά ο @George Kaggelaris έχει δίκαιο κυκλοφόρησε μόνο για λίγους. Μόνο η recovery rom υπάρχει. Αν τώρα θέλεις καθαρή εγκατάσταση να ξέρεις πως μπορείς με το TWRP μα την μέθοδο ADB Sideload. -
Παιδες ποιος είναι ο καλύτερος κερνελ για mi5 Global stable 8.2.1.0 nougat 7.0 χωρίς επανεκκίνησης και να είναι σταθερος
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Παιδες ποιος είναι ο καλύτερος κερνελ για mi5 Global stable 8.2.1.0 nougat 7.0 χωρίς επανεκκίνησης και να είναι σταθεροςΕγώ έχω dragonxia OC και παει σφαίρα. Απο εκεί και πέρα είναι και ή μπαταρία πως θα πηγαινει!
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
-
Ο/H markito έγραψε:
Δοκιμασα να βάλω τον xceed kernel με την τελευταία dev που έχω τώρα και δε μου δουλευε κανένα κουμπί (πίσω, Home, και μενού). Τα Volume δεν δοκίμασα.
Ξαναγύρισα σε στοκ.
Ελπίζω να μην πέρασες αυτον για los αλλά αυτον που ποσταρε ο @tasosko
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
Ναι αυτόν από xda πέρασα.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H dimitrisarta έγραψε:
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Βρε παιδια από πού μπορώ να κατεβάσω για το mi5 την global stable 8.1.4.0 fastboot rom;
@kostas_kostas κοίταξε εδώ ---> XTRV δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
Αν το Goole Play δεν σου λειτουργεί ακόμη και με WiFi κάνε το παρακάτω:
Logout απο το Google account σου στις ρυθμίσεις ---> clear data, clear cache ---> Uninstall Updates στις εφαρμογές Google play store, Google framework (Πλαίσιο Υπηρεσιών Google) και Google play services (Υπηρεσίες Google Play). Κατόπιν κάνε επανεκκίνηση στο κινητό σου, πέρασε ξανά το account σου και θα είσαι λογικά ΟΚ!
Εκανα τα απο πανω και επεισης κατι αλλες παρομοιες οδηγιες απο miui.com αλλα τιπιτα..Λετε να φταιει η νεα ρομ ??? Καμια βοηθεια μηπως??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
@geozn8
Εδώ μία λύση την δοκίμασα και όλα κυλούν καλώς για μένα.
MIUI 8.2.1.0 Mi 5 Permanent Solution Working Playstore (Easy Tutorial) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@geozn8
Εδώ μία λύση την δοκίμασα και όλα κυλούν καλώς για μένα.
MIUI 8.2.1.0 Mi 5 Permanent Solution Working Playstore (Easy Tutorial) - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μπορεις να κάνεις κάτι άλλο επίσης εκκαθάριση δεδομένων play store και απεγκατασταση ενημερώσεων Μισό λεπτο δουλειά είναι
-
Καλημερα σε όλους τους Χiaomiδες...
Ερώτηση...... Είχα την 8.1.2 global stable, έπειτα μου ήρθε OTA η 8.1.4 και στη συνέχεια η 8.2.1.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι εάν μπορώ να γυρίσω στην 8.1.4 μέσο της εφαρμογής του κινητού,να την κατεβάσω δηλαδή από το en.miui.com και να κάνω χειροκίνητα ενημέρωση μέσω κινητού.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα