Όπως σου έγραψα και σε άλλο θέμα που έκανες ακριβώς την ίδια ερώτηση, άνοιξε ένα νέο θέμα για να μην είσαι off topic.Ο/H mixfighter έγραψε:
Επίσης η ίδια ερώτηση σε διαφορετικά θέματα θεωρείτε σπαμ και απαγορεύεται από τους κανονισμούς

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌπως σου έγραψα και σε άλλο θέμα που έκανες ακριβώς την ίδια ερώτηση, άνοιξε ένα νέο θέμα για να μην είσαι off topic.Ο/H mixfighter έγραψε:
Κατάφερες να το φτιάξεις; Λόγω δουλειάς χρειάζεται το discord και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω, αν είναι δυνατόν. Σε κινητό φίλου της πλάκας ένα Samsung του 100αρικου κ δουλεύειΟ/H linuxilakis έγραψε:
@akisjes ναι γενικά μπορεί το 0% να δημιουργησει θέμα. Θεωρητικά η μπαταρίες για λόγους ασφαλείας κρατάνε μια ελάχιστη τάση για να μην συμβεί αυτό. Όταν είναι καινούργια η μπαταρία και δεν έχουν δουλέψει τα χημικά είναι πιο πιθανό να συμβει...
@eptanhsios το αντιμετώπισα και εγώ στο mi5s κάποια στιγμή στο viber αλλά νομίζω πως δεν είναι θέμα ρομ αλλά των εφαρμογών και πως δουλευουν στο miui...
Ο/H mixfighter έγραψε:
Ο/H Jason-S έγραψε:
Ο/H mixfighter έγραψε:
Από Los σε aosp πρέπει να κανεις καθαρή εγκατασταση. Όχι απλά να την περάσεις από πάνω .
Sent from my MI 5 using Tapatalk
για το δικο μου προβλήμα παει αυτο?Ο/H demakhs έγραψε:
το supersu μήπως?