Οκτώβριο στην καλύτερη.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Στο antutu μου βγαζει γυρω στις 110.000 με την 7.8.24 περασμενη. προτου βαλω την arωμα με την global 8.2.2 μου εβγαζε 122000. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να δίνει εξτρά ταχύτητα?
-
Μην δίνεις σημασία στο antutu αν κάνεις μερικές απανωτές μετρήσεις θα σου δίνει διαφορετικές τιμές, προσωπική εκτίμηση αναξιόπιστο.
-
Καλησπερα καμια ρομ περα την miui με καλη καμερα σαν miui η και καλύτερη έχετε να μ προτείνεται;;; ευχαριστώ πολυ
-
Ο/H skiathos έγραψε:
Καλησπερα καμια ρομ περα την miui με καλη καμερα σαν miui η και καλύτερη έχετε να μ προτείνεται;;; ευχαριστώ πολυ
-
Χαιρετώ την παρέα.
Σαν αρχάριος με το Xiaomi Mi5 , αλλά και με το Android γενικότερα, θα ήθελα την βοήθειά σας σε μερικά θέματα που θα σας αναφέρω σταδιακά. Διάβασα αρκετές πληροφορίες εδώ και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά.
Το πρώτο μου ερώτημα είναι αν αναφέρεται κάπου στο forum με ποιό τρόπο θα γνωρίζω σίγουρα αν η Rom που έχω είναι official ή όχι. Αν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο , σας βάζω screenshot απο αυτα στοιχεία του τηλεφώνου μου και ίσως μου πείτε εσείς.
Ευχαριστώ
-
-
-
Αυτό ίσχυε παλιά. Τώρα πλέον όλες οι Global Roms έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών
-
Σε ευχαριστώ. Ας κρίνουν οι αρμόδιοι αν θα έπρεπε ή όχι να γίνει κάποια διόρθωση.
=============== Αυγ 29th 2017, 5:50pm ===============
Το δεύτερο θέμα που έχω ειναι ότι δεν καταφέρνω να κάνω να το δει το MIPCSuite. Υποθέτω οτι έχω περάσει σωστά τους drivers με τον αυτοματοποιημένο τρόπο που υπάρχει στο forum. Άλλωστε έτσι κατάφερα μέσω του άλλου προγράμματος να δω ότι είναι κλειδωμένο. Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή για προγραμματιστές, και την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων USB, αν και δεν γνωρίζω αν αυτό είναι αναγκαίο πλέον. Κάτι που πάει στο μυαλό μου και ήταν εμπόδιο πολύ παλιά είναι ότι έχω καρφώσει την USB στην μπροστινή πλευρά του κουτιού και όχι πίσω πάνω στην μητρική. Στέλνω και τρια screenshots.
Ευχαριστώ. -
Το mi pc suite δεν συνεργάζεται με συσκευές που έχουν android 6 ή νεότερο
-
@Remo
Πήγαινε στην εφαρμογή Ενημέρωση και κάνε έλεγχο ενημερώσεις για να σε δώσει την 8.2.2.0 είναι η τελευταία global stable rom. Αν δεν στην βγάλει ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Περιοχή βάλε Ινδία και ξανά δοκίμασε αν και τώρα δεν στην εμφανίσει κατέβασε την από εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum μέσα από τον browser της συσκευής όταν ολοκληρωθεί η λήψη πήγαινε στην εφαρμογή Ενημέρωση (να έχεις ανοιχτό το wifi για να γίνει η αποκρυπτογράφηση) - πάνω δεξιά στις τρεις τελείες - επιλογή πακέτου ενημέρωσης - φάκελο download τσεκάρεις την rom και θα ξεκινήσει η αναβάθμιση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα