Παιδια ποτε βλεπεται να βγαινει το MiUi 9?
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
@sakas1989
Παρά την αργοπορία εδώ τα χαρακτηριστικά του Miui 9. Πολλά έχουν δοθεί και άλλα στις επόμενες αναβαθμίσεις.
xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9/
xiaomi-miui.gr/community/news/…CE%AD%CE%B1%CF%82-MIUI-9/ -
Παιδια η καμερα μπροστα εχει γυρίσει ανάποδα γτ;ξαφνικα
-
Παρουσιάστηκε αυτό το bug σε κάποιες συσκευές μετά την τελευταία dev. Περνάς μέσα από το twrp το fix από εδώ [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28)
-
ευχαριστώ πολύ
-
Ρε παίδες εχω το Xiaomi mi5 θελω να μου δωσει καποιος απαντηση που το εχει δοκιμασει... Εχω ενεργοποιημένο το δαχτυλικο αποτυπομα (λεμε μου κλέβουν το κινητο) και τον κανουν factory reset η περνανε μια fastboot rom οταν θα ανοιξει το κινητο θα του ζητήσει να βαλει κωδικό (δλδ το κινητο αχρηστο για αυτον) η το χαίρεται λες και δεν εγινε τπτ.... Και ποιος ειναι ο ποιο σωστος τροπος για να προφυλάξουμε τα δεδομενα μας... Ευχαριστώ
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Και ποιος ειναι ο ποιο σωστος τροπος για να προφυλάξουμε τα δεδομενα μας...
Τα υπόλοιπα, κυρίως με ξεκλείδωτο bootloader ειναι παιχνιδάκι. -
Από τη στιγμή που θα περάσει fastboot, τέρμα τα όποια δικά σου δεδομένα, έχουν διαγραφεί. Μόλις θα πάει να κάνει boot, θα του ζητήσει login στο mi account της συσκευής και εκεί, αφού δεν ξέρει κωδικό κλπ. το κινητό είναι πια άχρηστο γι αυτόν.
Επίσης έχεις τη δυνατότητα να το κλειδώσεις μέσω του mi account, όταν ανακαλύψεις ότι το έχασες ή στο έκλεψαν.
Δες αυτή την πρόσφατη περίπτωση. Βρήκε το κινητό του μετά από μισό χρόνο, αφού ο άνθρωπος που το αγόρασε μην ξέροντας ότι είναι κλεμμένο, δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και επικοινώνησε με τα στοιχεία που είχε ορίσει ο κάτοχος. -
Ο/H fog έγραψε:
Από τη στιγμή που θα περάσει fastboot, τέρμα τα όποια δικά σου δεδομένα, έχουν διαγραφεί. Μόλις θα πάει να κάνει boot, θα του ζητήσει login στο mi account της συσκευής και εκεί, αφού δεν ξέρει κωδικό κλπ. το κινητό είναι πια άχρηστο γι αυτόν.
Επίσης έχεις τη δυνατότητα να το κλειδώσεις μέσω του mi account, όταν ανακαλύψεις ότι το έχασες ή στο έκλεψαν.
Δες αυτή την πρόσφατη περίπτωση. Βρήκε το κινητό του μετά από μισό χρόνο, αφού ο άνθρωπος που το αγόρασε μην ξέροντας ότι είναι κλεμμένο, δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και επικοινώνησε με τα στοιχεία που είχε ορίσει ο κάτοχος.
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H fog έγραψε:
Δες αυτή την πρόσφατη περίπτωση. Βρήκε το κινητό του μετά από μισό χρόνο, αφού ο άνθρωπος που το αγόρασε μην ξέροντας ότι είναι κλεμμένο, δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει και επικοινώνησε με τα στοιχεία που είχε ορίσει ο κάτοχος.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα