deleted
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Γεια σας παίδες. Είμαι με aex και θέλω να κάνω root. SuperSU θέλω γιατί το είχα και παλιότερα και είναι καλό. Μπορεί κάποιος να μου πει διαδικασία? Φλασαρισμα .zip μέσω twrp και όλα οκ? Ή θέλει και τίποτα έξτρα? Είναι εύκολο να βάλει κάποιος ενα λινκ SuperSU για mi5?
=============== Νοε 24th 2017, 12:26am ===============
Επίσης το SuperSU έχει κανένα θέμα με memory management σε αυτό το κινητό? Τρέχει κάποιο background task? Γιατί έχω ακούσει και τέτοια. -
Ο/H XiaoPST έγραψε:
Γεια σας παίδες. Είμαι με aex και θέλω να κάνω root. SuperSU θέλω γιατί το είχα και παλιότερα και είναι καλό. Μπορεί κάποιος να μου πει διαδικασία? Φλασαρισμα .zip μέσω twrp και όλα οκ? Ή θέλει και τίποτα έξτρα? Είναι εύκολο να βάλει κάποιος ενα λινκ SuperSU για mi5?
=============== Νοε 24th 2017, 12:26am ===============
Επίσης το SuperSU έχει κανένα θέμα με memory management σε αυτό το κινητό? Τρέχει κάποιο background task? Γιατί έχω ακούσει και τέτοια.
βαλε αυτο καλυτερα -
-
Ο/H tasosko έγραψε:
-
Καλημέρα παιδιά. Βρήκα αυτό:SuperSU on Mi5 - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Το λινκ για το SuperSU είναι οκ? Κάνω flash με twrp? Όπως είπα είμαι με AEX. -
Εχω μια απορια μακγες... εχω το μι5 και τωρα τελευταια η μπαταρια μου πρεπει να τα εχει παιξει.. κοιτατε τη κανει... εχω 40% μπαταρια και τρωει φλασια και μεσα σε 5 λεπτα η μπαταρια κατεβαινει σαν τρελη και σταματαει στο 3% η 1% απο εκεινη τι στιγμη το κινητο με μετρια χρηση μπορει να κρατησει απο 1 με 1.5 ωρα ....
τωρα παλια στο 2012 υπηρχε στην custom recovery επιλογη για σβησιμο τα στατιστικα της μπαταριας ... στην TWRP 3.1.1-1 Δεν βρηκα τετοια επιλογη υπαρχη??? και οποιος ξερει καμια εφαρμογη για βαθμονομηση της μπαταριας... η να αγορασο μια καινουργια να τελειωνει η υποθεση... το εχει παθει καποιος αλλος αυτο?? απο λογισμικο μοθ το εχει κανει και με stable miui 8 kai 9 kai XTRV STABLE MIUI9...
-
-
και μένα η μπαταρία τώρα στο τέλος έπεφτε μετά τα 40% απότομα, μέχρι που έβαλα μια από το aliexpress με 3300 mah και κρατάει 1,5 μέρα με βαριά χρήση
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
και μένα η μπαταρία τώρα στο τέλος έπεφτε μετά τα 40% απότομα, μέχρι που έβαλα μια από το aliexpress με 3300 mah και κρατάει 1,5 μέρα με βαριά χρήση
Mi 11 pro -
Στη τελευταία dev (11.23) σαν να "χάλασε" λίγο ο ήχος ή μου φαίνεται; Με ακουστικά ειμαι και γενικά ο ήχος σαν να μειώθηκε λίγο το μπάσο;
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα