Ο/H NasDriver έγραψε:
Σε μία ώρα έρχεται πλέον η έγκριση για unlock bootloader και από εκεί και πέρα γυρνάς στις παλιές καλές εποχές...σχετικά
Ο/H Bodai έγραψε:
Δυστυχώς δεν τα πάει καλά η κινέζικη με τα Gapps. Ασε που στην επόμενη αναβαθμιση είναι πιθανόν χαθούν κιόλας.Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:
Καμια ελπιδα δηλαδη με την κινεζικη ρομ? πφφφ εχω φαει 2 μερες και απ οτι φαινεται θα παει μακρυα η βαλιτσα...
Μια καλη εναλλακτική είναι η Global που σου προτείνει και ο @geomos. Την βάζεις και ησυχάζεις, τουλάχιστον απο τα Gapps
Τελικα κατάφερα και περασα την chinese developers και εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader. 1ωρα εχει περασει αλλα οκ, 10 μερες να μην κανουν. Ξαναεκανα recover απο το redmi 3 για να μην ξαναπερναω εφαρμογες οσο θα ειμαι με την chinese dev. Οταν ερθει ο κωδικος θα βαλω την ελληνικη και θα τα βαλω ολα απ την αρχη για σιγουρια. Αν ειμαι τυχερος θα τον λαβω σημερα και απο αυριο θα απολαμβανω κανονικο κινητο. Το κακο στην ολη ιστορια ειναι οτι επρεπε να χασω 2-3 μερες και πολυτιμο χρονο για να το σεταρω 100%. Ελπιζω τουλαχιστον να παιζει 100% σωστα μετα.
Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις