Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Αυτό θα ήταν ΜΙΑ πιθανότητα αν η ελληνική με την επίσημη, σε αυτό το κομμάτι είχαν διαφορές. Το κομμάτι του bluetooth όμως στην ελληνική είναι ακριβώς το ίδιο και απείραχτο με αυτό που έχει η επίσημη.
Εαν λοιπόν την έκανε εγκατάσταση και λύνονταν το πρόβλημα, δε θα οφείλονταν στο ότι έβαλε επίσημη, αλλά γιατί ίσως έκανε την -αναγκαστική- καθαρή εγκατάσταση. Ίδιο αποτέλεσμα δηλαδή αν έκανε εγκατάσταση της ελληνικής με factory reset.
Δε λέω ότι αν το κάνει θα λυθεί και το πρόβλημα -που μπορεί νάναι οπουδήποτε αλλού- απλά θα ήταν ο λόγος, ΑΝ λύνονταν. -
Η Official όπως και η xtrv έχουν ακριβώς τους ίδιους drivers και τις ίδιες ρυθμίσεις όσον αφορά το Bluetooth, οπότε είναι εξαιρετικά απίθανο το πρόβλημα να οφείλεται στη ROM.
@tasos17 είναι λογικό να υπάρχει μια σχετική πτώση της μπαταρίας όταν είναι συνέχεια συνδεδεμένο το bluetooth με το Mi Band 2. Κάνε και τον έλεγχο που σου είπε ο @NasDriver να δούμε στατιστικά! -
Ας συμφωνήσουμε ότι (τιμή μου που απαντήσανε 3 MOD) ότι η XTRV δεν είναι δια πάσαν νόσο, και κλείνοντας ας δοκιμάσει ο φίλος μας και μας ανεβάζει τα αποτελέσματα, εξάλλου την γνώμη μου έβαλα σε ερώτημα μέλους ρε παιδιά και μην χαλάμε της καρδιές μας,γιατί άλλο διαισθάνομαι
-
Ο/H derveni έγραψε:
η XTRV δεν είναι δια πάσαν νόσο
-
OffTopicΕιρήνη δεν είπα αυτό βρε προς θεού αλλά το μπορεί το κάναμε σε mega θέμα, η γνώση μου σε νομικές ορολογίες λέει ότι το μπορεί στο δικαστήριο σε αθωώνει και ευτυχώς ξέρω πως να την χειρίζομαι την Ελληνική γλώσσα, τέλος πάντων αυτά από εμένα καλημέρα σας
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H Louis9 έγραψε:
Μα αυτό ρωτάω, ποια είναι nougat?
Εδω οι τελευταίες για gemini
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/551-Xiaomi-Mi-5-Gemini/
Ο/H spideman3 έγραψε:
@Louis9
Από εδώ θα κατεβάσεις τις official global rom MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αν θέλεις να βρεις μια παλιά rom θα πας εκεί που λέει Older versions.
Αν θέλεις την ελληνική rom στο link που σε έδωσε ο @amavroudis αν ψάχνεσαι με το κινητό να βάλεις developer rom αν όχι μια stable. Υπόψιν η developer είναι ποιο μπροστά σε εκδόσεις android, miui και χαρακτηριστικά.
Μετάβαση από developer σε stable ή το αντιστροφο με XTRV κάνουμε factory reset σε official rom το κάνει μόνη της.
Εδώ πως θα καταλάβεις την έκδοση της rom οι δύο πρώτες είναι recovery rom
Αρχικά ευχαριστώ πολύ και πάλι για την βοήθειά σας. Τελικά έβαλα την arΩma 9.2 και όλα μου δουλεύουν ρολόι μετά από μια βδομάδα χρήσης.
Το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι στη σελίδα με τα quick actions στο πεδίο του calendar δεν μου δείχνει τα τρέχοντα events , παρά μόνο αν πατήσω all events.
Κοίταξα στις ρυθμίσεις μήπως είναι κάτι σχετικό αλλά δεν βλέπω κάτι.
Μήπως έχετε καμία ιδέα? -
-
@apostolisni
Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση. είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του τηλεφώνου οπότε δεν θέλω να ξανακάνω αλχημείες τώρα που έχω ξανασετάρει εφαρμογές κλπ.
Το μοναδικό δευτερεύον που με "τρώει" είναι αυτό με το ημερολόγιο.
Μήπως έχεις καμιά ιδέα ή είναι γνωστό bug που φτιάχνει μόνο με την καινούρια ρομ? -
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα