Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
την τελευταία developer...πιο στέιμπλ και από την στέιμπλ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
στην ARΩMA μπορείς να επιλέξεις τι από τα εξτραδάκια θα εγκατασταθεί και τι όχι, καμία άλλη διαφορά.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-7-10-Xiaomi-MI-5/#filesΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
στην ARΩMA μπορείς να επιλέξεις τι από τα εξτραδάκια θα εγκατασταθεί και τι όχι, καμία άλλη διαφορά.
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…8-7-10-Xiaomi-MI-5/#files -
εγώ το κανα και τα μάτια έμειναν στη θέση τους!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ το κανα και τα μάτια έμειναν στη θέση τους!! -
τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, δεν ήταν τόσο μεγάλο το άλμα...αλλά και πάλι θα το επιχειρούσα, όντας πηδηχτούλης!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλησπερα απο xtrv aroma 8.2.1 για να παω στην 8.7.10 θα χρειαστει factory reset;; μηπως εχει βγει και καινουργιο twrp που πρεπει να περασω;;
-
-
Πέρασε το twrp
twrp_gemini_3.2.2-0_miui-hellas
Με βάση του πρώτου τρόπο του οδηγού
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Καλό είναι να γίνει και format data βάση οδηγιών του art για να αποφύγεις Bootloop και reboot σε recovery χωρίς να μπορεί να μπει στο σύστημα το κινητό, λόγω περάσματος σε Android Oreo.
Με βάση όμως του πηδηχτούλη @demakhs με απλό wipe cache και dalvik θα την περνούσε από πάνω με dirty flash.
Διάλεξε και πάρε.
Εγώ θα ακολουθούσα τις οδηγίες του art όμως.
ΥΓ κράτα nandroid backup με το 3.2.2-0 by @geoanto555
Μετά δηλαδή twrp=>wipe=>format data=>reboot recovery =>πέρασε την 8.8.2 όσο είσαι σε περιβάλλον twrp =>factory reset =>install rom
Έλεγξε πριν εάν ο λογαριασμός σου διαθέτει δικαίωμα ξεκλειδώματος μην βρεθείς σε δυσάρεστες εκπλήξεις...
Στον @koshal θα πρότεινα , πέρασμα official fastboot rom με mi flash Oreo rom χωρίς να κλειδώσει τον bootloader, twrp και τελικά xtrv διότι είναι με marshmallow και πιθανότατα η απλή αναβάθμιση να δημιουργήσει προβλήματα προσοχή και στους δύο για ύπαρξη λογαριασμού με δικαίωμα ξεκλειδώματος. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα