Και σε μένα τα ίδια κάνει. Κι εγώ με global stable είμαι!Ο/H Olsar έγραψε:
Το έχω κάνει αρκετές φορές.Δουλευει για λίγο και πάλι τα ίδια.
Μόλις πάω να ανοίξω μια συνομιλία με πετάει έξω.
Δεν το κάνει όμως με όλες τις συνομιλίες.
Το κάνει σε συνομιλίες που μου έχουν στείλει η έχω στείλει βίντεο.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H billphone έγραψε:
5 days trial! Δεν ξέρω όμως τι κάνει μετά...
Ειχα βρει το apk εκτος play store απ'οτι θυμαμαι. Αν το ψαξεις πιθανων να το βρεις δωρεαν -
Ο/H dpant έγραψε:
Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω την MIUI 10 8.8.23 και έχω βάλει στον εσωτ. χωρο την 8.10.11 και την 10.0.0.1 (stable). Οταν κάνω reset στο recovery, δεν μου εμφανίζει τίποτα. Τι πρέπει να κάνω?
-
Ο/H dpant έγραψε:
Ο/H dpant έγραψε:
Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω την MIUI 10 8.8.23 και έχω βάλει στον εσωτ. χωρο την 8.10.11 και την 10.0.0.1 (stable). Οταν κάνω reset στο recovery, δεν μου εμφανίζει τίποτα. Τι πρέπει να κάνω?
Σίγουρα έχεις βάλει τις ROM χύμα στον εσωτερικό χώρο και όχι σε κάποιον φάκελο;
Σίγουρα βλέπεις τον σωστό αποθηκευτικό χώρο; -
Ναι, αν και τώρα που μπήκα με ενα άλλο file manager, μου δείχνει 2 storages, ένα το λέει emulated, και ένα self. O self είναι άδειος. Στον emulated μου δείχνει όλα τα αρχεία και του ς φακέλλους download,music κλπ. Μαλλον αυτό δεν παίζει σωστά. Στον κανονικο file manager, τα δείχνει χύμα στην internal storage.
-
Ο/H antouaa έγραψε:
Ο/H Olsar έγραψε:
Το έχω κάνει αρκετές φορές.Δουλευει για λίγο και πάλι τα ίδια.
Μόλις πάω να ανοίξω μια συνομιλία με πετάει έξω.
Δεν το κάνει όμως με όλες τις συνομιλίες.
Το κάνει σε συνομιλίες που μου έχουν στείλει η έχω στείλει βίντεο.
Πάλι τα ίδια...
Στην επόμενη αναβάθμιση λογισμικού ελπίζω να λυθεί.Ειμαι σίγουρος ότι αυτοί έκαναν την μ@λ#κια... -
Ο/H billphone έγραψε:
Κατ'αρχάς να πούμε τα βασικάΣίγουρα έχεις βάλει τις ROM χύμα στον εσωτερικό χώρο και όχι σε κάποιον φάκελο;
Σίγουρα βλέπεις τον σωστό αποθηκευτικό χώρο;
Ο/H dpant έγραψε:
Ναι, αν και τώρα που μπήκα με ενα άλλο file manager, μου δείχνει 2 storages, ένα το λέει emulated, και ένα self. O self είναι άδειος. Στον emulated μου δείχνει όλα τα αρχεία και του ς φακέλλους download,music κλπ. Μαλλον αυτό δεν παίζει σωστά. Στον κανονικο file manager, τα δείχνει χύμα στην internal storage.
Εγώ σε ρώτησα αν όταν είσαι στο recovery στην επιλογή storage έχεις τσεκαρισμένο τον εσωτερικό χώρο και όχι πχ την κάρτα μνήμης -
Ναι, τον εσωτερικό χωρο έχω τσεκαρισμένο. internal storage μου λέει, αλλα την δείχνει με 0 ΜΒ. Εχει και μία επιλογή USB-OTG, αλλά δεν με αφήνει να τι επιλέξω, ακόμα και αν βάλω μία που έχω. Το κινητό έχει την TWRP 3.1.0-1, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει. Και από ότι έψαξα το TWRP, δεν είδα καμμία άλλη επιλογή να αλλάξω χώρο.
-
Ο/H dpant έγραψε:
Ναι, τον εσωτερικό χωρο έχω τσεκαρισμένο. internal storage μου λέει, αλλα την δείχνει με 0 ΜΒ. Εχει και μία επιλογή USB-OTG, αλλά δεν με αφήνει να τι επιλέξω, ακόμα και αν βάλω μία που έχω. Το κινητό έχει την TWRP 3.1.0-1, δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει. Και από ότι έψαξα το TWRP, δεν είδα καμμία άλλη επιλογή να αλλάξω χώρο.
-
θα το ψάξω, αλλά πρέπει να δω και πως θα την βάλω...δεν ειμαι και τοσο εμπειρος, αν θυμαμαι καλά πάει από άλλο πρόγραμμα, και όχι μέσω recovery αν δεν κάνω λάθος. Τώρα είμαι και στην δουλειά, οπότε δεν μπορώ να δω. Θα το δω το απόγευμα. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
-
-
Μαλλον εντοπισα το προβλημα. το twrp λέει οτι δεν μπορεί να κανει mount το /data, οπότε για αυτό δεν βλεπει τον εσωτ. χώρο. Μπορώ να περάσω το twrp με τον 2ο τρόπο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα