Όχι dev είχα και πριν με fr την πέρασα στην αρχή μέχρι να ρυθμίσω το κινητό άργησε πολύ από το λαγκαρισμα και είχα ξενερώσει αλλά τώρα είναι πολύ κομπλέ βέβαια θέλω να συνεχίσω να παρακολουθώ την μπαταρία γιατί την πρώτη φορά την κατάπινε σαν νερό...δεν ξέρω είμαι και σε σκέψεις ίσως να αλλάξω μπαταρια
Και γω το χρησιμοποιώ αρκετά και τα δεδομένα και το wifi δεν κλείνει όλη μέρα είτε το χρησιμοποιώ είτε όχι πάντα κάτι θα είναι ανοιχτό δεν ξέρω βρήκα μια μπαταρία λες να δω βελτίωση να προχωρήσω στην αλλαγή;;
Δεν ξέρω να σε απαντήσω πρέπει να συντρέχουν λόγοι. Τώρα το ότι κρατάει μια μέρα δεν νομίζω ότι το δικαιολογεί. Περίμενε το πρωί να δεις αν σε απάντηση κάποιος που γνωρίζει περισσότερα
καλησπέρα εχω βρει κατι μπαταριες για το mi5 με χωρητικοτητα 3900 τις εχει δοκιμασει κανεις;; λεω να αλλαξω την μπαταρια και να το κανω το μι5 μπακ απ συσκευη....
Καλησπέρα..Έχοντας αλλάξει επιτυχώς μπαταρία ψάχνω για φορτιστή γιατί την βγάζω με ένα της samsung αφού ο προηγούμενος χάλασε..Σκέφτομαι και για καλώδιο αλλά πιστεύω πως δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά όσο ο φορτιστής ..Οποίος έχει πάρει κάποιον από εδώ Ελλάδα θα ήταν καλοδεχούμενη η άποψη του..
Εχεις να προτείνεις κάτι και από τα δύο γιατί έχω ψάξει λίγο αυτές τις μέρες και δεν έχω βγάλει άκρη..Πάντως απ ότι θυμάμαι το mi5 δεν υποστηρίζει το qc 3.0
Εχεις να προτείνεις κάτι και από τα δύο γιατί έχω ψάξει λίγο αυτές τις μέρες και δεν έχω βγάλει άκρη..Πάντως απ ότι θυμάμαι το mi5 δεν υποστηρίζει το qc 3.0