Έχουν βγει κ μερικά ευαισθητούλια εκ γεννησιμιού τους...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠοια ρομ εχεις;Ο/H tasosko έγραψε:
γεια σου φιλε ειχες εκεινο το προβλημα με την μπαταρια αν θυμαμαι καλα?σε εμενα λεει 9 ωρες και 30 λεπτα με 36% μπαταρια...στο ιστορικο λεει 1 μερα και 6 ωρεςκαι κατι βλεπω που σου λεει 18 προβληματα μπαταριας τα ειδες τι ειναι?Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:
να ρωτησω κατι, τι χρονο χρησης σας βγαζει στην τελευταια xtrv?
εμενα λεει 12 ωρες αλλα δεν ειανι αξιοπιστο. Θα βγαλει σιγουρα παραπανω, μια μερα παντως δε βγαζει.
Επισης ξερουμε που μπορουμε να βρουμε το πισω καπακι? μου επεσε χθες κει εκανε ενα ραγισμα.
Δεν έχει rom αυτή την εβδομάδα. Από μεθαύριο θα δοθεί στην Alfa beta team china η πρώτη rom Nougat. θα ακολουθήσει και η Alfa beta team global rom ελπίζουμε σύντομα.Ο/H sakas1989 έγραψε:
spideman3 σου ήρθε αναβάθμιση για την 6.11.17 εσένα?
Αυτό με το καπάκι θα το δω και εγώ γιατί το δουλεύω χύμα. Να σε καλά ! !Ο/H spideman3 έγραψε:
@Dimitris Zantes
Για γνήσια ανταλλακτικά στο dragon-tt.com έχω πάρει δυο φορές για το παλιό κινητό μου Mi3.
για εφε ειναι πρωτοι οι κινεζοι τα απλα πραματα δεν τα κοιτανε....οπωσδηποτε θελει θηκη....δεν νομιζω να σου πεσει και να μην κανεις ζημια αν δεν εχεις προστασια...Ο/H spideman3 έγραψε:
Εγώ παιδιά με το που το έπιασα στα χέρια μου ένιωσα το κινητό να γλιστράει σαν χέλι. Με την μία έβαλα την θήκη και tempered glass που με το έστειλαν. Τώρα έχω Nilkkin και χαλαρός.
απο τους τυχερους εισαι και εσυ βλεπω.......Ο/H SV8PKJ έγραψε:
Στο δικό μου παρόλο που φοράω θήκη NILLKIN Super Frosted Shield hard back- ΚΑΙ -NILLKIN Amazing H + PRO.
με τη πρώτη βουτιά ράγισε το Touch screen.
Ισως τυχαίο με την πρώτη.Ισως και από την άλλη να είναι λίγο ευαίσθητο .