Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Επισημη rom έχεις, αρα-->factory reset
Σώσε επαφές κ σημειώσεις (αυτά γίνονται με τον συγχρονισμό του gmail), μηνύματα (με εφαρμογή στο play store), αρχεία (φωτο κλπ με απλή αντιγραφή στο pc)
ή τα παραπάνω τα κάνεις με το backup του mi, εγώ δεν το χω χρησιμοποιήσει, προτιμώ καθαρή εγκατάσταση..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Σώσε επαφές κ σημειώσεις (αυτά γίνονται με τον συγχρονισμό του gmail), μηνύματα (με εφαρμογή στο play store), αρχεία (φωτο κλπ με απλή αντιγραφή στο pc)
ή τα παραπάνω τα κάνεις με το backup του mi, εγώ δεν το χω χρησιμοποιήσει, προτιμώ καθαρή εγκατάσταση..
-
στο δικό μου το factory reset βρισκεται στη διαδρομή: ρυθμίσεις-->πρόσθετες ρυθμίσεις-->αντίγραφα & επαναφορά-->επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
αναβάθμιση στη διαδρομή: ρυθμίσεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->ενημερώσεις συστήματος (ένα κουμπάκι κάτω κάτω)Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
ή τα παραπάνω τα κάνεις με το backup του mi, εγώ δεν το χω χρησιμοποιήσει, προτιμώ καθαρή εγκατάσταση..
-
Λίγο χρόνο να διαθέσει και θα είναι σούπερ αν έχει πάρει τα σωστά backup δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!!
Επίσης βλέπω ένα μικρο bug και ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε και εσείς αν το έχετε !! Βγάζω μια φώτο και μέσα από την κάμερα πατάω αποστολή π.χ στο viber και μου βγάζει μαύρο και δεν την στέλνει ενώ μετά αν την ψάξω και την βρω μέσα από το viber την βρίσκει κανονικά και την στέλνει κανονικά!! Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό και πως μπορούμε να το φτιάξουμε..?? Έκανα διαγραφή cache και στις 2 εφαρμογές αλλά δεν έφτιαξε!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Λίγο χρόνο να διαθέσει και θα είναι σούπερ αν έχει πάρει τα σωστά backup δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!!
Επίσης βλέπω ένα μικρο bug και ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε και εσείς αν το έχετε !! Βγάζω μια φώτο και μέσα από την κάμερα πατάω αποστολή π.χ στο viber και μου βγάζει μαύρο και δεν την στέλνει ενώ μετά αν την ψάξω και την βρω μέσα από το viber την βρίσκει κανονικά και την στέλνει κανονικά!! Ξέρετε γιατί το κάνει αυτό και πως μπορούμε να το φτιάξουμε..?? Έκανα διαγραφή cache και στις 2 εφαρμογές αλλά δεν έφτιαξε!!
Απορία περι viber (και εκτός θέματος), εχω την εντύπωση είναι εφαρμογή που εχει μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα / Μεσόγειο σε σχέση με αλλες περιοχες ακομη και της Ευρώπης . Και το λεω αυτό γιατι στην περιγραφή σε εφαρμογές του playstore , δεν εχω δεί ποτέ να το αναφέρουν οταν γράφουν με ποιές γνωστές εφαρμογες συνεργάζεται. Έχετε την ίδια αίσθηση? -
Σήμερα φέρνει και ο ταχυδρόμος το δικό μου Μι5 3/32GB λευκό. Είναι προς παράδοση όπως γράφουν τα ΕΛΤΑ, και δεν φαίνεται να έχει σταματήσει τελωνείο.
=============== Ιαν 4th 2017, 12:46pm ===============
Έφτασε, Global Stable Rom, μου ζήτησε update sthn 8.1.2.0 και το έβαλα να κατεβαίνει!Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Mε'γεια! Απο που το πηρες?
-
Geekbuying το φτηνότερο που βρήκα τότε (6-Δεκ.-2016) στα 215δολάρια. Στην τράπεζά μου είδα ~205Ευρώ την χρέωση, με την τότε ισοτιμία.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Μια χαρά! Ηταν αυτο που έλεγε για official global λογικά ε?
-
Ναι !!
=============== Ιαν 4th 2017, 3:37pm ===============
Μπήκε και η 8.1.2.0 με ΟΤΑ, όλα μια χαρά!
Πετάει το κινητό, έρχομαι από Galaxy NoteII (N7100) με android 4.4.2 και οι διαφορές βγάζουν μάτια. Άριστη επιλογή στα 200Ε.
Και τώρα το κρίσημο ερώτημα, έχω κάνει αίτηση και πήρα και το OK για το unlock. Υπάρχει λόγος να το κάνω? Τι θα κερδίσω αν από την 8.1.2.0 πάω στην τελευταία Global DEV. Rom ή στην στην τελευτάια XTRV?Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα