ζήτα από τα "κορίτσια" του Vickmall, να σου στείλουν invoice του paypal για να πληρώσεις τη διαφορά....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤελικα τελος καλο ολα καλα.Οι ανθρωποι στο vickmall ειναι επαγγελματιες τους ζητησα cancel order και refund τα λεφτα και μεσα σε 5 λεπτα τα ειχα ξανα πισω στο balance μου !!! :p :p Τωρα βουρ για αγορα του αγαπημενου mi5.Ο/H demakhs έγραψε:
ζήτα από τα "κορίτσια" του Vickmall, να σου στείλουν invoice του paypal για να πληρώσεις τη διαφορά....
Ο/H geozn8 έγραψε:
Τελικα τελος καλο ολα καλα.Οι ανθρωποι στο vickmall ειναι επαγγελματιες τους ζητησα cancel order και refund τα λεφτα και μεσα σε 5 λεπτα τα ειχα ξανα πισω στο balance μου !!! :p :p Τωρα βουρ για αγορα του αγαπημενου mi5.Ο/H demakhs έγραψε:
Μου ειπαν απο το vickmall οτι θα μου δωσουν και μαζι με την αρχικη τιμη και δωρo μια θηκη σηλικονης διαφανη και ενα tempered glass. Ακουστικα κλπ δερματινα δεν θελω.
Απλα ηθελα να μου πειτε η δωρο θηκη ειναι καλη λεπτη κλπ η μαπα να αγορασω καποια αλλη μεσα oαπο το sait οπως π.χ η Nillkin High Quality Nature TPU case η την αλλη η Unbreakable Silicone Protective Case με της τελειες και τα προστατευτικα στης γωνιες η αλλα και κυριως το γυαλι ειναι καλo και λεπτο η να παρω καποιο απο τα 4 που εχει οπως το NILLKIN Amazing H+PRO ??
Γενικα απο αυτα που εχετε δουλεψει ποια μου πρωτεινετε ?? Ευαχαριστω.
Καλημέρα, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση.Ο/H geotsil έγραψε:
Καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά.
Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;;
Αφού έλεγξα το κινητό τελικά έχω κλειδωμένο bootloader,μιας και έχω Mi Account,τι θα πρέπει να κάνω τώρα για να περάσω μια official rom??Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλημέρα, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση.Η ρομ είναι πράγματι unofficial, κάνε αυτόν τον έλεγχο για αρχή Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτοςΟ/H geotsil έγραψε:
Καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά.
Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;;
Επίσης και αυτό αν δεν το έχεις ήδη κάνει Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Ευχαριστω πολυ!Ο/H demakhs έγραψε:
Καλως να σου ρθει.
Σε 10-15 μέρες συνήθως είναι εδω.
Για την προετοιμασία που γραφεις, δες το παραπανω μήνυμα του @NasDriver.