Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Εχει έρθει κ σε 8 μέρες πακέτο από Κινα...

Με τα δωρεάν μεταφορικά... :mrgreen:
      Τετοια μου λες και με κανεις πιο ανυπομονο 8o Αντε να δουμε!

Edit: Λετε πρεπει να παρω φορτιστη 3.0? Γιατι διαβασα οτι με το κουτι ερχεται φορτιστης 2.0. Εσεις τι εχετε?
    • Ο/H hmmy92 έγραψε:

παιδιά έχω αφήσει την official rom την κινεζική και έχω διώξει οτι εφαρμογή κινεζική με ενοχλεί, λογικά κάποια στιγμη θα περάσω την global. Προς το παρόν το μονο που παρατηρώ είναι τα γραμματα σε καμια λινκ στο φβ η στον chrome δεν εμφανίζονται καλά. παραθέτω εικόνα για να δείτε τι εννοώ.Εχετε καμια ιδέα?
      Dropbox - Screenshot_2016-09-15-21-01-27-356_com.android.chrome.png
      Το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, έχεις δοκιμάσει να βάλεις default θέμα ή άλλη γραμματοσειρά ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H petros93 έγραψε:

Γεια σας φιλοι μου! Πρωτο ποστ εδω και μολις παρήγγειλα απο geekbuying την εκδωση με τα 64gb ( Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 64GB 4G LTE Smartphone )
      Να το αναμενω σε κανεναν μηνα με 40 ημερες ε?
      Επισης δεν ειναι η international version οποτε θα περασω μονος μου το store και αυτα(ευκολακι) αλλα θα ηθελα με το που το παρω να κανω αμεσως αναβαθμιση σε miui 8 και μετα ολα τα αλλα. Μπορω να αρχισω καποια προετοιμασια απο τωρα η να περιμενω να μου ερθει η συσκευη?
      Ευχαριστω προκαταβολικα!
      Καλημερα σε ολους τους φιλους. Αγαπητε petros93 σου εχει γινει κανονικα η παραγγελια σου εχουν επιβεβαιωσει οτι το εχουν σε αποθεμα και σου εχουν στηλει tracking number και αν μπορεις πες μας σε παρακαλω σε ποιο χρωμα το ζητησες ?? Δεν με θελει εμενα
      μαλλον γιατι εκεανα εδω για 3 μερες την παραγγελια απο το vickmall και την αλλη μου ειπαν οτι το μαυρο γενικα δεν το εχουν σε αποθεμα παρολλο που οταν το αγορασα εγραφε οτι ειναι σε stock !!!

Toυς ειπα απο χτες 2 φορες και σημερα το πρωι αλλη μια να μου κανουν refund για να το ψαξω απο αλλου και αν μεχρι το μεσημερι δεν μου εχουν βαλει τα λεφτα θα τους κανω claim !!!.

Το θεμα ειναι οτι και στο minideal μου απαντησαν οτι το μαυρο μοντελο και σε αυτος δεν υπαρχει...!!! Εστειλα email σε 3-4 sait για να δω τι θα μου απαντησουν αλλα και στο geekbuing που ειναι απο τα ποιο φθηνα αλλα καμια απαντηση... Το βρηκα σε κανα 2 απο EU warehouse αλλα δεν θελω να δωσω πανω απο 300 ευρω που θελουν αυτοι γιαυτο το κινητο αλλιως το παιρνω απο εδω απο το skroutz... Εχετε καμια ιδεα για κανα καλαο μαγαζι ??? Εχω διαβασει τον οδηγο για την αξιολογηση των διαφορων e-shops .... Πιστευεται οτι το 64 αρι σε σχεση με το 32 αρι στην πραξη θα εχει διαφορα απο θεμα ταχυτητας κλπ ωστε να αξιζει η διαφορα των 40 ευρω περιπου που εχει... ??? Και να φανταστητε η αιτηση για ξεκλειδωμα μου εχει εγκριθει μεσα σε 2 μερες... Καπου διαβασα οτι διαρκει η θετικη απαντηση μονο για 30 μερες για να κανεις το ξεκλειδωμα μετα τον μηνα θελει ξανα εκ νεου απο τον mi λογαριασμο σου ξανα αιτησησ πως παει βρε παιδια ??? Καμια βοηθεια καμια ιδεα κατι ... ?? Αααχχχ και το θελω το κινητο να παρει ....
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geotsil έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geotsil έγραψε:

Καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά.
      Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;;
      Καλημέρα, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση.Η ρομ είναι πράγματι unofficial, κάνε αυτόν τον έλεγχο για αρχή Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
      Επίσης και αυτό αν δεν το έχεις ήδη κάνει Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
      Αφού έλεγξα το κινητό τελικά έχω κλειδωμένο bootloader,μιας και έχω Mi Account,τι θα πρέπει να κάνω τώρα για να περάσω μια official rom??

Αφού έκανες τσεκ τον bootloader δώσε ένα sceenshot από το about phone.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H geotsil έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H geotsil έγραψε:

Καλημέρα στο φόρουμ, θα ήθελα να περάσω την official v8 στο κινητό μου γιατί απ οτι φαίνεται έχω μια fake rom αυτή τη στιγμή και πιστεύω οτι το κινητό δεν λειτουργεί σωστά.
      Εδώ ένα screenshot απο το τηλέφωνό

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω, είναι πια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;;
      Καλημέρα, το ποστ σου μεταφέρθηκε εδώ, στην γενική συζήτηση.Η ρομ είναι πράγματι unofficial, κάνε αυτόν τον έλεγχο για αρχή Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτοςΕπίσης και αυτό αν δεν το έχεις ήδη κάνει Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
      Αφού έλεγξα το κινητό τελικά έχω κλειδωμένο bootloader,μιας και έχω Mi Account,τι θα πρέπει να κάνω τώρα για να περάσω μια official rom??
      Αφού έκανες τσεκ τον bootloader δώσε ένα sceenshot από το about phone.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στο forum!!σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα απο την xiaomi που λέει ''You've been granted the permission to unlock your device(Mi Account 159........).Download Mi unlock tool at Xiaomi MIUI Official Forum έκανα και τον έλεγχο με γραμμή εντολών και μου βγάζει το ''device unlocked:false'',τι θα πρέπει να κάνω τώρα;;
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H petros93 έγραψε:

Γεια σας φιλοι μου! Πρωτο ποστ εδω και μολις παρήγγειλα απο geekbuying την εκδωση με τα 64gb ( Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 64GB 4G LTE Smartphone )
      Να το αναμενω σε κανεναν μηνα με 40 ημερες ε?
      Επισης δεν ειναι η international version οποτε θα περασω μονος μου το store και αυτα(ευκολακι) αλλα θα ηθελα με το που το παρω να κανω αμεσως αναβαθμιση σε miui 8 και μετα ολα τα αλλα. Μπορω να αρχισω καποια προετοιμασια απο τωρα η να περιμενω να μου ερθει η συσκευη?
      Ευχαριστω προκαταβολικα!
      Καλημερα σε ολους τους φιλους. Αγαπητε petros93 σου εχει γινει κανονικα η παραγγελια σου εχουν επιβεβαιωσει οτι το εχουν σε αποθεμα και σου εχουν στηλει tracking number και αν μπορεις πες μας σε παρακαλω σε ποιο χρωμα το ζητησες ?? Δεν με θελει εμεναμαλλον γιατι εκεανα εδω για 3 μερες την παραγγελια απο το vickmall και την αλλη μου ειπαν οτι το μαυρο γενικα δεν το εχουν σε αποθεμα παρολλο που οταν το αγορασα εγραφε οτι ειναι σε stock !!!

Toυς ειπα απο χτες 2 φορες και σημερα το πρωι αλλη μια να μου κανουν refund για να το ψαξω απο αλλου και αν μεχρι το μεσημερι δεν μου εχουν βαλει τα λεφτα θα τους κανω claim !!!.

Το θεμα ειναι οτι και στο minideal μου απαντησαν οτι το μαυρο μοντελο και σε αυτος δεν υπαρχει...!!! Εστειλα email σε 3-4 sait για να δω τι θα μου απαντησουν αλλα και στο geekbuing που ειναι απο τα ποιο φθηνα αλλα καμια απαντηση... Το βρηκα σε κανα 2 απο EU warehouse αλλα δεν θελω να δωσω πανω απο 300 ευρω που θελουν αυτοι γιαυτο το κινητο αλλιως το παιρνω απο εδω απο το skroutz... Εχετε καμια ιδεα για κανα καλαο μαγαζι ??? Εχω διαβασει τον οδηγο για την αξιολογηση των διαφορων e-shops .... Πιστευεται οτι το 64 αρι σε σχεση με το 32 αρι στην πραξη θα εχει διαφορα απο θεμα ταχυτητας κλπ ωστε να αξιζει η διαφορα των 40 ευρω περιπου που εχει... ??? Και να φανταστητε η αιτηση για ξεκλειδωμα μου εχει εγκριθει μεσα σε 2 μερες... Καπου διαβασα οτι διαρκει η θετικη απαντηση μονο για 30 μερες για να κανεις το ξεκλειδωμα μετα τον μηνα θελει ξανα εκ νεου απο τον mi λογαριασμο σου ξανα αιτησησ πως παει βρε παιδια ??? Καμια βοηθεια καμια ιδεα κατι ... ?? Αααχχχ και το θελω το κινητο να παρει ....
      Αξιόπιστο κατάστημα είναι εδώ και το έχει το mi5 μαύρο
      yeso521.com/xiaomi-mi5-64gb-black.html
      Στο θέμα ταχύτητας μεταξύ του 32 και 64 σε καθημερινή χρήση δεν θα δεις ακόμα και σε ' βαρια' παιχνίδια δεν έχει διαφορά, τα fps είναι λίγο χαμηλότερα στο 32αρι λογο underclock του sd820 αλλά πολύ πάνω από 25fps οπότε διαφορά δεν βλέπεις ούτε στα παιχνίδια δηλαδη δεν χάνει frames σε καμία περιπτωση.Αν θες να δώσεις +50 ευρώ για το 64αρι τα δίνεις για μένα και αξίζει και όχι είναι υποκειμενικό αυτο.π.χ αν σου φτάνουν τα 32gb πάρε το 32αρι.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geotsil έγραψε:

]Καλησπέρα στο forum!!σήμερα το πρωί έλαβα ένα μήνυμα απο την xiaomi που λέει ''You've been granted the permission to unlock your device(Mi Account 159........).Download Mi unlock tool at Xiaomi MIUI Official Forum έκανα και τον έλεγχο με γραμμή εντολών και μου βγάζει το ''device unlocked:false'',τι θα πρέπει να κάνω τώρα;;

Το mi unlock μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν κάνω σύνδεση με το Account μου,γιατι;;;

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην NasDriver: Διαγραφή παραθέσεων ().

• Ο/H geotsil έγραψε:

Το mi unlock μου βγάζει αυτό το μήνυμα όταν κάνω σύνδεση με το Account μου,γιατι;;;
      Μάλλον δεν έχει πάρει έγκρισή γι αυτό..

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H geotsil έγραψε:

Μάλλον δεν έχει πάρει έγκρισή γι αυτό..
      You've been granted the permission to unlock your device(Mi Account 159........).Download Mi unlock tool at Xiaomi MIUI Official Forum .Αυτό το μήνυμα που έλαβα σε sms σήμερα ;;;; ?( ?( ?(
    • Για δες τι μου λες....
      159 ο ένας λογαριασμός και 157 ο άλλος..

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Για δες τι μου λες....
      159 ο ένας λογαριασμός και 157 ο άλλος..
      Ωχχ όντως,αλλά γιατί μου έστειλε αυτό το μήνυμα απο την στιγμή που ο 157 είναι ο δικός μου;;