Δηλαδή η αγορά έγινε απευθείας με την πιστωτική σου κάρτα ?Ο/H petros93 έγραψε:
Edit: Απο οτι βλεπω ειχα κανει την παραγγελια χωρις να συνδεθω στον λογαριασμο μου στο paypal με την χρεωστικη μου. Γιατι δεν ειχε γινει ακομα η επιβεβαιωση της καρτας μου στο paypal. Και δεν μπορω να κανω dispute για αυτη τη παραγγελια. Να απελπιστω τωρα η να περιμενω λιγακι ακομα?
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Μιλησα μαζι τους και ολα καλα. Σημερα εγινε shipped out πηρα και tracking number και απλα δεν μου εχει ερθει mail ακομα! Ευχαριστω πολυ σε ολους για τις απαντησεις σας και συγγνωμη για την "γκρινια".
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H petros93 έγραψε:
Edit: Απο οτι βλεπω ειχα κανει την παραγγελια χωρις να συνδεθω στον λογαριασμο μου στο paypal με την χρεωστικη μου. Γιατι δεν ειχε γινει ακομα η επιβεβαιωση της καρτας μου στο paypal. Και δεν μπορω να κανω dispute για αυτη τη παραγγελια. Να απελπιστω τωρα η να περιμενω λιγακι ακομα?
-
Ο/H petros93 έγραψε:
Τι θα εκανα αν δεν ειχα μιλησει στην περιπτωση μου?
-
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
παιδιά μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader αν το κινητό φοράει global miui 8
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
παιδιά μπορώ να ξεκλειδώσω τον bootloader αν το κινητό φοράει global miui 8
-
- το έχω παραγγείλει εδώ και 2 βδομάδες δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου είμαι με το redmi note 3.απλά επειδή πλησιάζει θέλω να μου πείτε τι να κάνω γιατί όταν το αγόρασα από fastcardtech είχε μόνο την επιλογή της global miui 8
- το έχω παραγγείλει εδώ και 2 βδομάδες δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου είμαι με το redmi note 3.απλά επειδή πλησιάζει θέλω να μου πείτε τι να κάνω γιατί όταν το αγόρασα από fastcardtech είχε μόνο την επιλογή της global miui 8
-
global developer ή stable?
Το πιο πιθανό είναι να του χουν φυτέψει καμιά unofficial προβληματική, οπότε ακολουθείς τον αντίστοιχο οδηγό για να πας από unofficial σε official.
Αίτηση για ξεκλείδωμα φαντάζομαι δε χρειάζεσαι μιας και έχεις ήδη xiaomi.
Aν δεν έχει unofficial τώρα, κάνε έναν έλεγχο bootloader, μετά προσπάθησε να ξεκλειδώσεις με το MI UNLOCK TOOL αν είναι κλειδωμένος (και ξεκλείδωτος να είναι, καλό είναι να περάσεις μια Official για να κλειδώσει νόμιμα για να τον ξανα-ξεκλειδώσεις), περνάς το twrp και φλασάρεις την Ελληνική.
Απλά είναι τα πράματα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εχω ήδη τον κωδικό για ξεκλείδωμα .
Τωρα δεν ξέρω ρε γαμωτο δεν έγραφε αν είναι developer ή stable.Το μόνο που έγραφε είναι global miui 8 version -
Ο/H sakas1989 έγραψε:
Εχω ήδη τον κωδικό για ξεκλείδωμα .
Τωρα δεν ξέρω ρε γαμωτο δεν έγραφε αν είναι developer ή stable.Το μόνο που έγραφε είναι global miui 8 version
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα