Δεν είναι μόνο τα Ελληνικά, εξάλλου Αγγλικά έχει και η Ελληνική, βασικό είναι και το TWRP που σου λύνει τα χέρια σε δύσκολες καταστάσεις γλιτώνοντας πολλά flash με fastboot rom
Ενταξει βρε παιδια καταλαβαινω οτι αυτη η ρομ φτιαχνετε απο χρηστη/χρηστες εδω και οτι αυτο δεν ειναι το καταλληλο thread για αυτη τη συζητηση αλλα twrp περναω ετσι και αλλιως τι θα κερδισω με την GTV? Συγγνωμη αν ξεφευγω off topic.
Σε αυτό θα απάντηση κάποιος που γνωρίζει. Εμείς σε λέμε ότι αντί να πειράξεις από μόνος σου το κινητό ότι ζητάς το έχει ή ελληνική rom. Στα λέω εγώ που φοραω global developer.
Δεν ξεφεύγεις καθόλου, γενική συζήτηση είναι άλλωστε, αν έχεις λύσει το θέμα TWRP, τότε στο κομμάτι ρομ κερδίζεις μία πιο ανάλαφρη ρομ και φυσικά την αλληλοβοήθεια του φόρουμ εδώ, μιας που όλοι θα έχουμε σαν βάση το ίδιο σύστημα - ρομ άρα πιο εύκολο να εντοπίσεις και να βρεις τυχών προβλήματα στην συσκευή
Με official rom, ναι μεν ίδια συσκευή αλλά πολλές φορές (εξαίρεση τα bugs που ξεκινούν από την ίδια την ρομ ) η συμπεριφορά και τα προβλήματα των συσκευών με διαφορετική ρομ δεν είναι ίδια
χαιρεται και πάλι έχω περάσει την ελληνική ρομ το κινητό έγινε πολύ καλύτερο αλλά πάλι κάποιες φορές όταν το βγάζω από την τσέπη μου έχει κλείσει και ζητάει πάλι κωδικούς σιμ και κινητού να έχει πρόβλημα η συσκευή μου η να είναι τις ρομ? Τι να κάνω;τι μου προτείνεται;