Εμενα το δικο μου απο geekbuying απο 29/9 και σημερα μου εδειξε με SG
POST το tracking 2016-10-07 05:57 GRATH / Despatched to overseas
Αρα εχει φυγει απο κινα σωστα...??? Λετε σε καμια εβδομαδα να ειναι εδω...??? Η πολλα ζηταω...
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Αν κάνω install την global dev από twrp, πρέπει να φλασαρω και κάτι άλλο μαζί ή δε χρειάζεται; Θυμάμαι στο Kenzo ότι αν πήγαινες από ελληνική σε official, έπρεπε να φλασαρεις κι ένα universal boot.img
Αν κάνω install την global dev από twrp, πρέπει να φλασαρω και κάτι άλλο μαζί ή δε χρειάζεται; Θυμάμαι στο Kenzo ότι αν πήγαινες από ελληνική σε official, έπρεπε να φλασαρεις κι ένα universal boot.img
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και κάποιες μέρες ευτυχής κάτοχος του mi5, έχω μια ερώτηση. Τώρα είμαι με την τελευταία global stable και θέλω να περάσω την global dev για να έχω τα τελευταία features που δεν έχουν ακόμα περαστεί αλλά και για την Ελληνική γλώσσα. Ξέρω ότι πρέπει να γίνει μέσω του updater του κινητού, αλλά σε περίπτωση που θέλω να ξαναγυρισω μπορώ?
Στο note 3 pro η επαναφορά από global dev σε global stable δημιουργουσε προβλήματα (επειδή η dev ήταν mm και η global ακόμα lollipop). Στο mi5 που και οι δύο εκδόσεις είναι mm φαντάζομαι ότι θα είναι όλα οκ?
Σας ευχαριστώ!!!