Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Στο @takisfrag Mi5 πρέπει να έχει OTG TYPE C. Αν όχι να μας πει αν το βλέπει ο υπολογιστής όταν μπαίνει σε Twrp.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Στο @takisfrag Mi5 πρέπει να έχει OTG TYPE C. Αν όχι να μας πει αν το βλέπει ο υπολογιστής όταν μπαίνει σε Twrp.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστά !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H dimitrisarta έγραψε:
Ο υπολογιστης μου δεν το βλεπει το κινητο οταν το συνδεω και ειμαι στο twrp. Otg στικακι εχω αλλα τωρα δεν το βλεπω το στικακι με το twrp ενω πριν το εβλεπα κανονικα γιατι εκει ειχα ταινιες και της εβλεπα στο κινητο.
Θα βάλεις την rom στο στικακι θα μπεις TWRP θα επιλέξεις install μετά κάτω αριστερά select storage θα βάλεις το otg και θα το δεί
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Γινετε να κανουμε κατι για να μας το διαβαζει ο υπολογιστης και απο twrp? Η γνωστη διαδικασια με drivers αρκει η θελει και κατι παραπανω?
-
το προηγούμενο μήνυμα του @takisfrag το είδες?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Πάτα 123
Όταν πατάω 123 μου βγάζει αυτό, θέλω να μου βάλει μόνο τους αριθμούς όπως είναι το πληκτρολόγιο που βγάζει για να βάλεις το πιν της κάρτας! Αυτό είχα αλλά κάτι πάτησα και δεν μπορώ να το βρω! -
κράτα πατημένο πάνω στο abc μήπως σου βγάλει καμία επιλογή ρύθμισης...qwerty keyboard κ.λ.π....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Βρε παιδια τωρα αλλο προβλημα. Δεν μπορω να συνδεθω στο mi account. Συνεχεια μου λεει οτι ο κωδικος η ειναι λαθος ο κωδικος επαληθευσης. Απο τον υπολογιστη μου μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου.
-
Ο/H petros93 έγραψε:
Γινετε να κανουμε κατι για να μας το διαβαζει ο υπολογιστης και απο twrp? Η γνωστη διαδικασια με drivers αρκει η θελει και κατι παραπανω?
Ο/H geotsil έγραψε:
Όταν πατάω 123 μου βγάζει αυτό, θέλω να μου βάλει μόνο τους αριθμούς όπως είναι το πληκτρολόγιο που βγάζει για να βάλεις το πιν της κάρτας! Αυτό είχα αλλά κάτι πάτησα και δεν μπορώ να το βρω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα