518 Νοε 11th 2016, 9:56pm σιγουρευτηκες οτι ειναι ιδια τα account? Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
520 Νοε 11th 2016, 9:59pm περασε και τον αριθμο του κινητου αμα θες. πολλες φορες βοηθαει Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
523 Νοε 11th 2016, 11:18pm Έκανα το λάθος και πέρασα κατά λάθος την έκδοση twrp 3.0.2-1 και τώρα δεν ανοίγει η recovery ... Έχετε κάποια λύση χωρίς υπολογιστή; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
524 Νοε 11th 2016, 11:28pm @pillopoulos Βάλε το κινητό σε fastboot λειτουργία. Κατέβασε το twrp3.0.2-0_by_mic_gemini και κάνε τα παρακάτω 3ος τρόπος σύμφωνά με τον οδηγό TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
525 RE: Νοε 11th 2016, 11:43pm Ο/H spideman3 έγραψε: @pillopoulos Βάλε το κινητό σε fastboot λειτουργία. Κατέβασε το twrp3.0.2-0_by_mic_gemini και κάνε τα παρακάτω 3ος τρόπος σύμφωνά με τον οδηγό TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές. Το ήξερα αυτό, απλά έλεγα μήπως το γλίτωνα με τίποτα εντολές από το κινητό... Ευχαριστώ πάντως! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
526 Νοε 12th 2016, 12:08am Ο/H pillopoulos έγραψε: Το ήξερα αυτό, απλά έλεγα μήπως το γλίτωνα με τίποτα εντολές από το κινητό... Ευχαριστώ πάντως! Σου απαντώ αν και είδα και την ερώτηση στον @michael Μπορείς να πας και με το flashify αρκει να κατεβάσεις zip file του TWRP και όχι .img Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV
527 RE: Νοε 12th 2016, 12:12am Ο/H Bodai έγραψε: Ο/H pillopoulos έγραψε: Το ήξερα αυτό, απλά έλεγα μήπως το γλίτωνα με τίποτα εντολές από το κινητό... Ευχαριστώ πάντως! Σου απαντώ αν και είδα και την ερώτηση στον @michael Μπορείς να πας και με το flashify αρκει να κατεβάσεις zip file του TWRP και όχι .img Το έχω κατεβάσει ρε γαμωτο αλλά κάνει επανεκκίνηση στη recovery για να το κάνει install... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
528 Νοε 12th 2016, 12:13am Ο/H pillopoulos έγραψε: Το έχω κατεβάσει ρε γαμωτο αλλά κάνει επανεκκίνηση στη recovery για να το κάνει install... Και δεν ολοκληρώνεται τελικά η εγκατάσταση του TWRP?? Γίνε VIP!! Μπορείς!! Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή Ελληνικές Miui Roms - arΩma/XTRV