Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Θα το ψάξω και αύριο θα σε πω τώρα ήρθε η ώρα για νανάκια.
      για ριξε ματι αμα.ειναι να γινει ας το παρει το ποταμι....
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H Dimitris Zantes έγραψε:

υπάρχει οδηγος για να κανω root?

φοραω την τελευταια ελληνικη stable 8.1.1.0
      Εδώ Install TWRP & Get Root Access... - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum

ευχαριστω, μπηκε παρα πολυ ευκολα με ενα απλο reboot σε TWRP και install το zip.

Τωρα εχω βαλει wakelock detector για να δω τι ειναι τελικα αυτο που μου τρωει τη μπαταρια.
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Ο/H taksidiotis έγραψε:

Ερώτηση guys.
      Εχω εγκαταστήσει την εφαρμογή mymail,σε όλες μου τις συσκευές στο παρελθόν,ήταν εγκατεστημένη καθώς με βολεύει.
      Στο mi5 δεν μου έρχονται όμως οι ειδοποιήσεις.
      Κοίταξα στις εφαρμογές και την έχω βάλει χωρίς περιορισμούς.τι φταίει?

Επίσης το xwidget δε μου δουλεύει σωστά.
      Κολλάει η ώρα και πρέπει να πατήσω στο widget για να ρυθμίσει στην τρέχουσα ώρα,μετά όμως,τα ίδια.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν πας ασφαλεια, διακαιωματα, αυτοματη εναρξη το εχεις τσεκαρει να ανοιγει κ απο εκει??? Αν οχι τοτε πρέπει να το κανεις κ δες αν σου ερχονται ειδοποιησεις!!

σε ευχαριστώ,το έκανα και δουλεύουν ολα κομπλέ.

Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους . Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία χρήσης και διάρκειας μπαταρίας του mi5 και ας έχω ακόμη την 6.10.27 γιατί σήμερα από το πρωί είμαι σχεδόν όλη μέρα λόγο μιας μικρής ίωσης στο κρεβάτι και όλη μέρα είμαι με το κινητό στο χέρι τα πάντα όλα εκτός από games . . Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά . . .

Προφανώς μόνο με χρήση wifi.
      Και με μικτή χρήση πάντως το τηλέφωνο εχει αξιοπρεπέστατη αυτονομία.

• και μένα κρατάει 2 μέρες το κινητό με σχεδόν συνεχή χρήση. Σήμερα όταν ξύπνησα και ενώ το είχα βάλει χτες το βράδυ για φόρτιση είχε κολλήσει στο 87 % έβγαλα τον φορτιστή και μετά πήγε στο 100 ενώ πρώτα ήθελε 1 ώρα και κάτι. Γιατί έφαγε κόλλημα? Είμαι με global dev
    • Παιδιά μια μικρή βοήθεια . . Είχα την 6.10.27 με το twrp 3.0.2 mic gemini και μετά από το πέρασμα της τελευταίας xtrv μου βγάζει το μπλε κινέζικο twrp χωρίς να διαβάζει την μνήμη .Δεν έχω καθόλου pc αυτές τις μέρες υπάρχει άλλη λύση με κάποιο άλλο τρόπο να φλασαρουμε το twrp by mic ? Δοκίμασα με flashify αλλά και με το update.zip αλλά τίποτα . . Μόνο από fastboot ? Πάει να κάνω και wipe data θα σβηστούν τα πάντα ?
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• @tasosko
      Ρώτησα στο QQi και ή απάντηση ήταν ότι για video κλήση θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό VOLTE. Το οποίο στην χώρας μας θα ξεκινήσει πολιτικά ή cosmote.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

@tasosko
      Ρώτησα στο QQi και ή απάντηση ήταν ότι για video κλήση θα πρέπει να έχουμε ενεργοποιήσει το χαρακτηριστικό VOLTE. Το οποίο στην χώρας μας θα ξεκινήσει πολιτικά ή cosmote.
      ενταξει σε αυτό που λες όμως για παράδειγμα στα samsung γιατί δουλεύει κανονικά ή βιντεοκληση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Παιδιά μια μικρή βοήθεια . . Είχα την 6.10.27 με το twrp 3.0.2 mic gemini και μετά από το πέρασμα της τελευταίας xtrv μου βγάζει το μπλε κινέζικο twrp χωρίς να διαβάζει την μνήμη .Δεν έχω καθόλου pc αυτές τις μέρες υπάρχει άλλη λύση με κάποιο άλλο τρόπο να φλασαρουμε το twrp by mic ? Δοκίμασα με flashify αλλά και με το update.zip αλλά τίποτα . . Μόνο από fastboot ? Πάει να κάνω και wipe data θα σβηστούν τα πάντα ?

Το ειχα παθαινα κι εγω οταν περνουσα την 8.0.12.0 . Μονη λυση για μενα ηταν περασμα ξανα το TWRP μεσω adb. Πιθανον υπαρχει προβλημα οταν φλασαροναι καποιες ρομ απο twrp και πειραζουν το recovery. Τωρα που περασα την 8.1.1.0 το twrp λειτουργει κανονικα.

Τωρα το δικο μυο προβλημα της μπαταριας παραμενει. Εκανα root στο τηλεφωνο και περασα wakelocker για να δω τι ακριβως παιζει με τη μπαταρια. Μεσα εχω μια καρτα της κοσμοτε και την εχω βαλει σε 2g δικτυο επιτηδες. Μηπως τελικα εχω ελατωματικη μπαταρια ή βραχικυκλωνει το τηλεφωνο?

Το cpu spy το ενεργοποιησα πριν κοιμηθω και βγάζει οτι τον περισσοτερο χρονο το κινητο ηταν σε sleep, απολυτα σωστο δηλαδη. Ομως η μαπταρια και οσο κοιμομουν επεφτε με ρυθμο 2% την ωρα περιπου.

Απο το wakelocker βλεπω οτι καποιες εφαρμογες και υπηρεσιες λειτουργουν αλλα δεν καταναλωνουν πολυ χρονο ωστε να πεις οτι σκιζουν τη μαπταρια. Εχετε καποια προταση?
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...
    • @Dimitris Zantes Απ' ότι φαίνεται μάλλον η μπαταρία σου έχει το πρόβλημα -χωρις να είμαι και ειδικός βέβαια...

• Ο/H pillopoulos έγραψε:

@Dimitris Zantes Απ' ότι φαίνεται μάλλον η μπαταρία σου έχει το πρόβλημα -χωρις να είμαι και ειδικός βέβαια...

λες να ειναι βραχυκυκλωμενη και να χανει μονη της ενεργεια στην κατασταση αναμονης? σε κατι τετοιο τεινω να καταληξω.

Εχω βρει στο ebay μπαταρια bm22 αλλα πριν την παραγγειλω θελω να σιγουρευτω. Υπαρχει περιπτωση να υπαρχει βραχυκυκλωμα σε αλλο κομματι της μητρικης και οχι στη μπαταρια?

Επισης, υπαρχει καποιος που εχει αντιμετωπισει ιδιο προβλημα και εχει αντικαταστησει τη μπαταρια?
    • Διαφήμιση