Ο/H spideman3 έγραψε:
@Dimitris Zantes
Βάλε όποια rom θέλεις με καθαρή εγκατάσταση κάνε εγκατάσταση τις εφαρμογές σου μέσα από το play store, όχι back up. Άσε ήσυχο το κινητό για κάποιες ημέρες δηλαδή μην αλλάξεις rom και άστο να κάνει πλήρη αποφόρτιση - φόρτιση 3 με 4 φορές. Και μετά δώσε αποτέλεσμα.
Αυτός είναι ο οδηγός για calibration battary κάνε το μόλις ολοκληρώσεις το set up:Manual battery calibration.
Εγώ αυτά σε προτείνω και όντως έχεις θέμα στείλε το Κίνα για επιδιόρθωση.
αυτη τη στιγμη ειμαι με clean install με την εξης σειρα: εβαλα με το xiaomi flash την κινεζικη dev (αρα δεν υπαρχουν απομειναρια απο προηγουμενη ρομ) μετα περασα το twrp και τελος περασα την ελληνικη 8.1.1.0 . Περασα μονο το gmail μου για να εχω τις επαφες και εκανα root για να μπορω να δω παραπανω στατιστικα απο το wakelocker και το cpu spy τα οποια περασα απο το google play. Τιποτα αλλο δεν εχω βαλει. Το antutu το εβαλα για να σιγουρευτω οτι επεξεργαστης και ραμ τρεχουν σωστα και μετα το εβγαλα .
Πιστευεις οτι εχω κανει κατι λαθος?
Εχω πεισμα να το κρατησω το κινητο, γιατι μου αρεσει παρα πολυ και εχει features που με ενδιαφερουν.
EDIT μπηκα σε twrp και τα αρχεια της μπαταριας ειναι 3:
batterystats-checkin.bin
batterystats-daily.xml
batterystats.bin
τα διεγραψα και τα 3.
Επισης ειαμι στο 95% και το ρευμα φορτισης ειναι 0,7Α αρα φαινεται να ολοκληρωνεται σωστα η φορτιση