Σαν νεος και γω με τα xiaomi, και εχοντας το mi5 γυρω στον ενα μηνα πλεον, πειραματιζομαι κι εγω εχοντας φλασαρει αρκετες rom αυτό το διάστημα, ωσπου να καταλήξω σε ποια rom μου ταιριαζει περισσοτερο. Εχω λοιπον δοκιμασει την official global developer, την developer απο xiaomi.eu και τις δικές μας ελληνικες GTV 6.10.20, 6.10.27 και Xtrvbeta1 6.11.3...
Εχω να πω οτι και οι τρεις λειτουργουν αψογα στη συσκευη μου.... δεν εχω παρατηρησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν καποιος εχει να μου προτεινει καποια από αυτές τις τρεις(official global, xiaomi.eu, ελληνικη xtrv). Με ενδιαφερει μια καλη διαχειρηση της μνημης και της μπαταριας. Πρεπει να προτιμησω καποια απο αυτες; Μηπως να αποφυγω καποια αλλη;
Παραδειγματος χαρη, διαβαζα καπου οτι οι xiaomi.eu βασιζονται αποκλειστικα πανω στις official china. Και επειδη οι official china θεωρουνται καλύτερες απο τις official global... αρα οι xiaomi.eu ειναι καλυτερες απο τις official global. Ισχυει αυτος ο συλλογισμος; Φυσικα η λεξη 'καλυτερος' ειναι υποκειμενικη. Ας πουμε οτι αναφερομαι σε διαχειρηση μνημης και μπαταριας.
Τελος, η ελληνικη xtrv, που εχει source απο en.miui.com και xiaomi.eu, που βρίσκεται συγκριτικα με τις προηγούμενες;