Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H pillopoulos έγραψε:

Πηγαίνω flash-->zip file --> επιλέγω το αρχείο του mic και μετά μου ζητάει να κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει στη recovery που δε δουλεύει...
      Αν ο bootloader είναι ξεκλειδωμένος σημαίνει ότι μπαίνει στην μέση το αυτόματο script που αποτρέπει την εγκατάσταση του TWRP. Θα πρέπει να βρείς η/υ ...

Αν και πλέον έχω αλλάξει προσωρινά συσκευή, έβαλα το ελληνικό twrp στο mi5 μου και το είχα αφήσει. Σήμερα, το ξαναεπιασα στα χέρια μου για να φλασαρω άλλη ρομ και πηγαίνοντας στη recovery, με πάει ξανά στη recovery που είχε πριν, του cofface. Πώς γίνεται να αλλάζει η recovery χωρίς να έχω πειράξει το κινητό; Δε μου διαβάζει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου για να μπορέσω να φλασαρω το ελληνικό recovery του mic @gkalen

Στάλθηκε από το moto z play μου
    • Ο/H pillopoulos έγραψε:

Αν και πλέον έχω αλλάξει προσωρινά συσκευή, έβαλα το ελληνικό twrp στο mi5 μου και το είχα αφήσει. Σήμερα, το ξαναεπιασα στα χέρια μου για να φλασαρω άλλη ρομ και πηγαίνοντας στη recovery, με πάει ξανά στη recovery που είχε πριν, του cofface. Πώς γίνεται να αλλάζει η recovery χωρίς να έχω πειράξει το κινητό; Δε μου διαβάζει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου για να μπορέσω να φλασαρω το ελληνικό recovery του mic

Στάλθηκε από το moto z play μου

μου το εκανε κι εμενα οταν φλασαρα καποιες ρομ. Με την τελευταια beta δεν μου πειραξε το recovery. Ξαναπερνα μεσω ADB το recovery.

Σημερα εβαλα nillkin tempered glass με 2.5d καμπυλη και 0.2mm παχος. Εκατσε παρα πολυ καλα σε σχεση με ενα απλο tempered 0,3mm των 2.5€ που πηρα απο ελλαδα. Οριστε και δυο φωτο ετσι για να χαρουμε, ειμαι πανεμορφο. Εχει κατσει και πιο ομορφα το κουμπι.
      Images
      • DSC00207@1600.jpg

247,35 kB, 1.600×1.065, viewed 86 times
      • DSC00208@1600.jpg

160,87 kB, 1.600×1.065, viewed 97 times
      xiaomi mi5 -- xiaomi redmi 3 -- huawei p8 lite -- xiaomi redmi note 1 -- jiayu g4 -- newman n1 -- lt26 -- lg 2x και πολλα ακομα...
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Όταν το κινητό δεν το βλέπει ο υπολογιστής ενώ ήμαστε σε TWRP 99% στο device manager το αναγνωρίζει ως android phone > google nexus.

Για να το δει σωστά δεξί κλικ στο google nexus > κατάργηση συσκευής > επιλέγεις και το διαγραφή των drivers > κατάργηση

Σε 1 λεπτό θα το δει σωστά με σωστούς drivers και θα εμφανιστεί σαν αποθηκευτικός χώρος...δοκίμασέ το @demakhs
      τη λύση μου την έδωσε ο NasDriver και έτσι σε λίγα λεπτά είχα εγκαταστήσει την νέα rom Stable-V8.1.3.0 είναι άψογη.
    • Διαφήμιση
    • εμενα με το γνήσιο τζάμι στο κουμπί από την μία πλευρά έχει λιγότερο κενό ενώ με μία universal καθοταν ποιο καλά στο κουμπί αλλά τις άκρες δεν τις κάλυπτε.
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H sakas1989 έγραψε:

Εβαλα wind στο slot 2 επειδή κέρδισα για ένα χρόνο 500 mb κάθε μήνα και σέρνεται. Μου είπαν ότι στο slot 1 πάει καλύτερα αλλά το ίδιο και εκεί. Μήπως φταίει η wind? Εχει κάποιος άλλος wind?
      Φιλε μου καλησπερα...!!! Εγω στο κινητο μου στην slot 1 εχω wind και αρκετα data και δουλευει μια χαρα και οταν βλεπει και 4g παει σφαιρα...!!Τι να πω δεν ξερω..!!! ?(

Ασχετο μιας και διαβασα παραπανω το nillkin tempered glass με 2.5d καμπυλη και 0.2mm παχος δεν παιζεται πραγματικα εχει απιστευτη εφαρμογη στην οθομη !!! :thumbsup:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• καλημερα χτες περασα τηv XTRVbeta1 Stable ROM v8.1.3.0 με μια γρηγορη ματια δεν δουλευει ο καιρος δεν μπορει να συχρονισει...την εβαλε κανενας φιλος να μας πει η εγω εχω το προβλημα;
    • Ο/H tasosko έγραψε:

καλημερα χτες περασα τηv XTRVbeta1 Stable ROM v8.1.3.0 με μια γρηγορη ματια δεν δουλευει ο καιρος δεν μπορει να συχρονισει...την εβαλε κανενας φιλος να μας πει η εγω εχω το προβλημα;
      όντως έχει πρόβλημα ο καιρός...
    • Διαφήμιση
    • Εδώ και μία μέρα έχω και εγώ πρόβλημα στον καιρό αλλά με την v8.1.1.0. Παρεμπιπτόντως την xtrv μπορούμε να την περάσουμε άφοβα από πάνω χωρίς να χρειαστεί να σετάρουμε από την αρχή το τηλ;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H tasosko έγραψε:

τοτε ειναι bug της rom ας το κοιταξουν οι διαχειρηστες να μας στειλουν το fix......

Δεν ξέρω αν είναι bug, εμένα μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Και στο ευρωπαϊκό φόρουμ πάντως έχει αναφορές για τον καιρό.

• Ο/H jpapoul έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

τοτε ειναι bug της rom ας το κοιταξουν οι διαχειρηστες να μας στειλουν το fix......
      Δεν ξέρω αν είναι bug, εμένα μέχρι χθες δούλευε κανονικά. Και στο ευρωπαϊκό φόρουμ πάντως έχει αναφορές για τον καιρό.

δεν πιστευω να χαλασε το κινητο αφου με την προηγουμενη rom δουλευε κανονικα εχτες περασα την xtrvstable beta και υπαρχει προβλημα αρα;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H jpapoul έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

δεν πιστευω να χαλασε το κινητο αφου με την προηγουμενη rom δουλευε κανονικα εχτες περασα την xtrvstable beta και υπαρχει προβλημα αρα;

Πιστεύω είναι θέμα σύνδεσης με πάροχο, όχι ρομ. Θα δείξει.