Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H tasosko έγραψε:

mi-Globe XiaoMI ROMs and Mods
      οτι νομιζεις κανε αλλα προσεξε τι θα κανεις δεν ειναι global stable η global beta ειναι globerom by mi-globe.com-based on 6.12.22/beta......
      να σαι καλα,τι να κανω τιποτα δεν θα κανω δεν ειμαι για πειραγματα αν δεν βγει καμια αναβαθμιση θα παει για πουλημα δυστηχως!!!!!
    • OffTopic
      @hirobo50, προσοχή στις παραθέσεις σου, μπορείς να χρησιμοποιείς το "@όνομα χρήστη" για να απευθυνθείς σε κάποιον άλλον
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

πανε android 6 βαλε μια stable
      χαχαχα δυσκολακι μου βαζεις εχω διαβασει τοσα που εχω μπερδευτει εντελως ειμαι και επαρχια και αν στραβωσει κατι αστα να πανε..οταν λες android 6 δηλαδη downgrade?
    • Ο/H hirobo50 έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

πανε android 6 βαλε μια stable
      χαχαχα δυσκολακι μου βαζεις εχω διαβασει τοσα που εχω μπερδευτει εντελως ειμαι και επαρχια και αν στραβωσει κατι αστα να πανε..οταν λες android 6 δηλαδη downgrade?
      ναι φιλε δεν στραβωνει τιποτα τοσοι ειμαστε εδω οτι μπορεσει ο καθενας θα κανει...
    • @tasosko για αρχη αν δεν κανω λαθος πρεπει να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον bootloader η γινετε και με κλειδωμενο?μετα εχεις καποιο αξιοπιστο οδηγο να ακολουθησω!!!
    • Ο/H hirobo50 έγραψε:

@tasosko για αρχη αν δεν κανω λαθος πρεπει να κανω αιτηση να ξεκλειδωσω τον bootloader η γινετε και με κλειδωμενο?μετα εχεις καποιο αξιοπιστο οδηγο να ακολουθησω!!!
      ναι κανε την αιτηση και οταν εισαι οκ δες εδω με κλειδωμενο δεν κανεις τιποτα μονο να το κανεις τουβλο..
      Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]

και εδω

Ξεκλείδωμα του Bootloader.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hirobo50 έγραψε:

για παρατηρησε το να δεις δεν ειναι και πολυ σωστο να σβηνει εχω ξεχαστει αρκετες φορες ετσι,γιατι πες οτι πας να διαβασεις ενα μυνημα αλλα σε φωναζουν ας πουμε και αφηνεις το κινητο κατω χωρις να το διαβασεις....ετσι την παταω εγω μετα ξεχνιεμαι χαχα.....

Ο/H tasosko έγραψε:

πηγαινε ρυθμθσεις-εφαρμογες-ολες η ληφθεισες διαλεξε την εφαρμογη που θελεις μετα προβολη ειδοποιησεων και δες εκει που λεει αναδυομενες ειδοποιησεις να ειναι κλειστο

Ο/H trifos έγραψε:

Ειχα περασει και την eu και την δικιά μας ελληνική 6.12.22 ειχα κανει ολα τα wipe system/dalvik/case/data δεν είχα καμία επανεκκίνηση.Σημερα θα δοκιμασω και την βραζιλιάνικη 6.12.22

Ο/H alpeppas έγραψε:

Εγω εβαλα την επισημη global και ειναι μια χαρα. Οχι πως η δικια μας και του galen δεν ηταν, αλλα τωρα antuntu score στον Θεό ενω πριν έπιανα από 90-130 χιλιαρικα και το 130 με το ζόρι. Επίσης μου λειτούργησε το nfc pay του winbank wallet που πριν δεν λειτουργούσε. Κλειδωσα και bootloader βεβαια και μπορεί να φταίει αυτο, θα το δοκιμάσω και ξεκλείδωτο και θα σας πω. Τέλος εχει κανονικά ελληνικά αλλα για 160 χαρακτήρες sms θα πρέπει να βαλετε handset η go sms ή ενα ελληνικο πληκτρολόγιο που υπάρχει και στέλνεις 160 χαρακτήρες ακόμη και με το μαμα πρόγραμμα.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα σε ολους τους φιλους και Χρονια Πολλα !!! Ηθελα να απαντησω απο το απογευμα αλλα λιγο κατι δουλειες λιγο οτι ημασταν σε μια γιορτη τωρα ξεμπερδεψα και μπορω και εγω να σας πω την αποψη μου απο την μεταβαση σε 7.0 παρολλο που εδω και αρκετο καιρο αμφιταλαντεβομαουν αν επρεπε να παω σε 7.0 η ειναι ακομη νωρις ετσι δοκιμασα την ελληνικη 6.12.22 για λιγο και χωρις να την δουλεψω για πολυ ηταν πολυ ωραια και πολυ σμουθ την αλλαξα βεβαια επειδη εψαχνα γιατι μου την ειχε βιδωσει να κανω το κινητο να ξεκλειδωνει με το δαχτυλικο χωρις να παταω κουμπι η ταπ ταπ και το οποιο το εχω καταφερει και δουλευει μια χαρα και σταθερα.
      Το καταφερα και δουλεψε με την globerom αυτην που εχει δοκιμασει και ο φιλος @tasosko που ειναι και αυτη android 7.0 και την βλεπουμε στο mi5 !! :D

Η Γνωμη ειναι το 7.0 ειναι ωραιο και σμουθ αν και οι μεγαλες αλλαγες μαλλον θα ερθουν οταν βγει το miui 9 και γενικα το 7.0 ειναι ακομη στης αρχες και θελει υπομονη γενικα μεχρι να γινει ποιο σταθερο σε ολα με διαφορα θεματακια γενικα!! Σε αλλες ρομ ειναι ποιο πολλα και σε αλλες ποιο λιγα !!! Θα σας πω γιαυτην που εχω τωρα. Παει πολυ καλα και ειναι σχεδον σε ολα τελεια.Δηλαδη και γρηγορη ειναι και σταθερη δεν κανει επανεκκινησεις οπως αναφερει και ο φιλος @trifos καθολου πουθενα παρολλο που οπως λετε πολλα παιδια εχουν παραπονεθει για reboots κλπ εμενα δουλευουν ολα wifi - bluetooth κλπ συνδεσα και το miband 2 μου μια χαρα και το τηλεχειριστηριο δουλευει και η καμερα μια χαρα ολα δηλαδη !! Η Μπαταρια εχει καλο deep sleep 4% απο το 100% ολο το βραδυ 9 ωρες δηλαδη αν και νομιζω μεσα στην ημερα γενικα ειναι λιγο ποιο ενεργοβορα ρομ σε σχεση με το 6.0 και πιστευω οτι ειναι θεμα λειτουργικου αυτο και σιγα σιγα θα στρωσει κιαυτο !! ;)

Γιαυτο που λετε για της ειδοποιησεις ενω απο το μενου απο το Led ειδοποιησης το ειχα ανοιχτο και ειχα διαλεξει και τι χρωμα ηθελα κλπ ενω στην αρχη ουτε στο viber αναβε το λαμπακι με ενα μηνυμα ουτε σε sms μονο στην φορτιση η μονο σε μαμα ειδοποιηση αναβε και ενω νομιζα οτι ηταν bug το ελυσα πηγαινοντας οπως ειπε και ο φιλος ο τασος απο πανω στο ρυθμισεις-εφαρμογες-ολες η ληφθεισες διαλεξα π.χ το viber μετα προβολη ειδοποιησεων και κατω κατω ενεργοποιησα εκει που λεει Led ειδοποιησεις και δουλευει κανονικα οπως και στα sms τα μαμα εκλεισα-ανοιξα την επιλογη αυτη και δουλεψε μια χαρα, αλλα γιαυτο που ρωταει ο φιλος ο @hirobo50 ποιο παναω μολις πατησεις το κουμπι μπροστα η πλαι χωρις να το διαβασεις σταματα το led το οποιο αυτο δεν ξερω αν φτιαχνει..!! Κατα τα αλλα μια χαρα ελληνικα εχει μεσα σε ολο το κινητο τα παντα ολα και εβαλα και το mod sms 160 χαρακτηρων και δουλευει μια χαρα. Το μονο ισως σιγουρο bug που ειδα ειναι οτι οταν π.χ βγαλεις μια φωτο και πας μεσα απο την καμερα εκεινη την στιγμη να την δεις και πατησεις αποστολη να την στηλεις σε καποιον μεσο π.χ viber στην φορτωνει μαυρη δηλαδη καθολου..
      Ενω αν πας μεσα απο την εφαρμογη (viber) την βρεις και την επιλεξεις την παιρνει και την στελνει μια χαρα !! :thumbup:

Δεν ξερω τι αλλο να σας πω με αυτα που θελατε να μαθετε δεν ξερω ανα ξεχασα κατι εγω δεν ξερω για ποσο θα κρατησω αυτην η θα δοκιμασω καποια αλλη ξενη η ελληνικη αλλωστε εφοσον παντα κανω backup μια ρομ που μου εχει βγει καλη και σταθερη με τα παντα ολα μεσα ετοιμα στημενα δεν εχω προβλημα να κανω αλλαγες και δοκιμες αλλα θα σταθω και κλεινω με αυτο ξαναλεγοντας οτι αυτη η λειτουργια που αναφερα και στην αρχη με εχει τρελανει ηατν το Χριστουγεννιατικο μου δωρο :santa: μου αρεσει πολυ αυτο το mod enable-finger-wakeup βρε παιδια ειναι ολα τα λεφτα !!! Και δουλευει....!!! Ξεκλειδωνω με δαχτυλικο το κινητο χωρις να το ξεκλειδωνω η απο καποιο κουμπι..Σαν ναχω ας πουμε το mi5s η το One Plus 3 !!Πολυ γρηγορο και αμεσο..!!Και ελπιζω σε μελλοντικα updates η ιδια η xiaomi να την κανει μονημα αυτην την λειτουργεια στο miui της μιας και βλεπω οτι παρα μα παρα πολυς κοσμος στο mi.com forum και αλλου το ζητανε και αυτοι και δικαιος για μενα !!Το θεμα ειναι να εχουμε ενα κινητο και να το ευχαριστιομαστε πληρως !!!Οτι αλλο θελετε ρωτατε και συγνωμη αν κουρασα με το μεγαλο μου μηνυμα αλλα ηταν πολλα τα ερωτηματα που ηθελα να πω και εγω την αποψη μου!! ^^ ^^
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Παρακολουθώ από το πρωί τι γράφετε για το Nougat. Εγώ θα σας πω το εξής μην περιμένετε τα χαρακτηριστικά του Nougat τώρα, θα έρθουν με το Miui9.
      Εδώ τώρα πρέπει να κράξουμε τους Κινέζους. Γιατί μας δίνετε το Nougat χωρίς τα χαρακτηριστικά του? Δώστε την αναβάθμιση του λογισμικού (android) μαζί με την αναβάθμιση του δικό σας λειτουργικού (Miui).
      Αυτά από μένα, για τα παιδιά που φωνάζουν για κάποιες δυσλειτουργίες Σε Κάθε Αναβάθμιση Είτε τις Εκδόσεις Android ή του Miui να κάνετε υπομονή θα στρώσουν οι ROM. Αν δεν σας ικανοποιεί αυτό γυρίστε πίσω.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Παρακολουθώ από το πρωί τι γράφετε για το Nougat. Εγώ θα σας πω το εξής μην περιμένετε τα χαρακτηριστικά του Nougat τώρα, θα έρθουν με το Miui9.
      Εδώ τώρα πρέπει να κράξουμε τους Κινέζους. Γιατί μας δίνετε το Nougat χωρίς τα χαρακτηριστικά του? Δώστε την αναβάθμιση του λογισμικού (android) μαζί με την αναβάθμιση του δικό σας λειτουργικού (Miui).
      Αυτά από μένα, για τα παιδιά που φωνάζουν για κάποιες δυσλειτουργίες Σε Κάθε Αναβάθμιση Είτε τις Εκδόσεις Android ή του Miui να κάνετε υπομονή θα στρώσουν οι ROM. Αν δεν σας ικανοποιεί αυτό γυρίστε πίσω.
      γιωργο συμφωνω απολυτα σε ολα που λες αλλα εχω ενα μεγαλο ερωτημα που δεν μου το εχει λυσει κανενας....
      καταρχην εισαι beta tester σαν και εσενα υπαρχουν αρκετοι ακομα που στην ουσια σας δινουνε μια beta rom και αυτο που εχετε να κανετε ειναι να την δοκιμασετε και να πειτε οτι ειναι ενταξει η οχι.
      τωρα το μεγαλο μου ερωτημα ειναι πως την εδωσαν στον κοσμο απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα μα τοσα πολλα bugs(ειδικα στο mi5-nougat)
      οχι προβλημα με την καμερα οχι με τους πυρηνες με ειδικες αναγκες και δεν θυμαμαι τι αλλο.....για ποιο λογο τοσο βιασυνη...
      εσυ και ο καθενας μας τι προτιμαει πχ να βγει miui 9 τωρα και να εχουμε bugs κανα 6μηνο η να την παρεις σε 8 η 9 μηνες και να σου δουλευουν ολα οπως πρεπει?

=============== Δεκ 28th 2016, 1:48am ===============
      και κατι αλλο να πω.καμερα δεν εχω και λεω να παρω ενα κινητο με καλη καμερα(mi5)σκαει το email με την καινουργια ρομ(μαντολατο)αλλο που δεν θελω και εγω κατεβασμα-φλασαρισμα-εφαρμογες ολα μελι γαλα...την επομενη η μετα 1 μερα δεν θυμαμαι ειχε η κορη μου(5 χρονων)γιορτη στο σχολειο φορτιζω το κινητο να ειναι ετοιμο(πως-γεια)και παμε στην γιορτη(με την γυναικα)και τραβαω βιντεο κανα 50 λεπτο.γυρναμε σπιτι πεταω το βιντεο στο nas και τι να δω?ελα που δεν βλεπω τιποτα μονο ηχο και εκεινος μισος.(ασε και τι ακουσα απο την γυναικα).το θεμα μου ειναι οπως καθονται και γραφουν τα changelog αλλαξαμε το ενα-το αλλο γιατι δεν μας γραφουνε και τα bugs της καθε rom?(μηπως δεν τα γνωριζουν?)γιατι αν τα εγραφαν δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να την περνουσα.
      αυτα τα λιγα ειχα να πω....
    • @tasosko
      Είμαι στην global rom τι γίνεται στην China δεν ξέρω. Δυστυχώς στην απελευθέρωση της Nougat βιάστηκαν φαίνεται από τα πολλά bug. Στην global ακόμα προσπαθούν να φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Γενικά οι τύποι είναι τραγικοί σε θέμα νοοτροπίας. Δηλαδή έχεις ένα τόσο σοβαρό bug με την κάμερα και δεν βγάζεις ένα fix, το RN3PRO με την 6.12.22 πολλοί χρήστες δεν μπορούν να κάνουν χρήση data και τους κρεμάς και αντί για fix σιγή, ποιο παλιά δεν δούλευε η εφαρμογή SMS περιμέναμε την επόμενη αναβάθμιση. Και αν πεις κάτι σε λένε είναι developer η rom και το γνωρίζεις ότι θα αντιμετωπίσεις τέτοια θέματα ας έβαζες stable.
      Δυστυχώς καλύτερα να μπλέξεις με το Ελληνικό δημόσιο παρά με τους Κινέζους.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

=============== Δεκ 28th 2016, 1:48am ===============
      και κατι αλλο να πω.καμερα δεν εχω και λεω να παρω ενα κινητο με καλη καμερα(mi5)σκαει το email με την καινουργια ρομ(μαντολατο)αλλο που δεν θελω και εγω κατεβασμα-φλασαρισμα-εφαρμογες ολα μελι γαλα...την επομενη η μετα 1 μερα δεν θυμαμαι ειχε η κορη μου(5 χρονων)γιορτη στο σχολειο φορτιζω το κινητο να ειναι ετοιμο(πως-γεια)και παμε στην γιορτη(με την γυναικα)και τραβαω βιντεο κανα 50 λεπτο.γυρναμε σπιτι πεταω το βιντεο στο nas και τι να δω?ελα που δεν βλεπω τιποτα μονο ηχο και εκεινος μισος.(ασε και τι ακουσα απο την γυναικα).το θεμα μου ειναι οπως καθονται και γραφουν τα changelog αλλαξαμε το ενα-το αλλο γιατι δεν μας γραφουνε και τα bugs της καθε rom?(μηπως δεν τα γνωριζουν?)γιατι αν τα εγραφαν δεν υπηρχε ουτε μια στο εκατομμυριο να την περνουσα.
      αυτα τα λιγα ειχα να πω....
      Αν θες να φιαξεις το βιντεακι σου .εχω μια λυση που δουλεψε σε εμενα. ελπιζω να μην το εσβησες .
      Κανε το crop μεσα απο την εφαρμογη που εχει για edit το miui . (βγαλε 1 σεκοντ απο την αρχη η το τελος)
      και θα φιαξει μετα στο σοσμενο αρχειο,