Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Παιδιά όποιος δεν θέλει bugs μπορεί να κατεβάζει μια stable. Όταν κατεβάζεις την beta κάθε βδομάδα εξ ορισμού είσαι tester άρα μην διαμαρτυρεστε. Εγώ έχω την 7 χωρίς πρόβλημα στο μι5 εδώ και μια βδομάδα και είναι μια χαρά το κινητό. Πιστεύω ότι την έδωσαν χωρίς κάποια χαρακτηριστικά του καινούργιου λογισμικού από τώρα ούτως ώστε όταν το δέσουν με την miui 9 το βασικό λογισμικό να έχει φτάσει σε άριστο επίπεδο σταθερότητας.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H johnkeppas έγραψε:
Παιδιά όποιος δεν θέλει bugs μπορεί να κατεβάζει μια stable. Όταν κατεβάζεις την beta κάθε βδομάδα εξ ορισμού είσαι tester άρα μην διαμαρτυρεστε. Εγώ έχω την 7 χωρίς πρόβλημα στο μι5 εδώ και μια βδομάδα και είναι μια χαρά το κινητό. Πιστεύω ότι την έδωσαν χωρίς κάποια χαρακτηριστικά του καινούργιου λογισμικού από τώρα ούτως ώστε όταν το δέσουν με την miui 9 το βασικό λογισμικό να έχει φτάσει σε άριστο επίπεδο σταθερότητας.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οσο αφορα παλι την beta δεν πρεπει να πουν στον κοσμο αμα εχει bug?γιατι στο παραδειγμα το δικο μου σχετικα με την καμερα σε ΚΑΝΕΝΑΝ δεν δουλευε...
στις προηγουμενες rom δεν δουλευε το root explorer γιατι το βαζεις?πετα το εκτος...
ζητω συγνωμη αμα κανω λαθος
=============== Δεκ 28th 2016, 10:55am ===============
@chief13 το εσβησα φιλε εχω το αρχειο μονο περασμενο στον σερβερ ασε και που μονο ηχο ειχε εικονα καθολου... -
Ο/H tasosko έγραψε:
=============== Δεκ 28th 2016, 10:55am ===============
@chief13 το εσβησα φιλε εχω το αρχειο μονο περασμενο στον σερβερ ασε και που μονο ηχο ειχε εικονα καθολου...
-
Σε εμενα δεν δουλευει η αφη στο TWRP οταν παω να κανω update την ελληνικη ρομ,προσπαθω μεσω του updater και με πεταει μετα στο twrp οπου δε δουλευει η αφη με τιποτα ουτε τα κουμπια του κινητου αλλα το φλασαρισμα γινεται μια χαρα :P. Να το ξαναπερασω μεσω υπολογιστη?
-
Ο/H Flawless13 έγραψε:
Σε εμενα δεν δουλευει η αφη στο TWRP οταν παω να κανω update την ελληνικη ρομ,προσπαθω μεσω του updater και με πεταει μετα στο twrp οπου δε δουλευει η αφη με τιποτα ουτε τα κουμπια του κινητου αλλα το φλασαρισμα γινεται μια χαρα :P. Να το ξαναπερασω μεσω υπολογιστη?
οταν μαυρίσει πατα το power και μετα η αφη θα δουλευει .
Δοκιμασε το
το ειχα παθει σε παλιοτερο recovery -
Καλημερα σε ολους..!!! Με ολη αυτην την αναμπουμπουλα ξεχασα να δω και το τσεκαρα τωρα και νομιζω καπου το ειχα διαβαζει και στης αρχες στο φορουμ που βγηκε η 7.0 για το mi5 οτι δουλευεουν μονο οι 2 πυρηνες και οι αλλοι 2 ειναι σταματημενοι .. ?? Εβαλα το cpu-z και το ειδα... δουλευουν μονο οι 2.. με 1.59ghz μονο !!!
Το εχετε και εσεις σωστα..??Αυτο αν ισχυει ειναι μεγαλη βλακεια και πως μπορουμε να το φτιαξουμε ξερετε..??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Αυτο δεν μπορεις να το φτιαξεις εσυ δυστυχως... Γυρνας απο σε μια εκδοση πισω με android 6 η ας σου πουν κ τα παιδια που εχουν δοκιμασει αλλες ρομ αν το εχουν πλεον κ αυτοι... Κ εγω το ειχα κ γυρισα σε 6 κ δουλεύει ρολοι. Επισης σε σχεση με το 6 το 7 δουλευε με παραπανω θερμοκρασιες...Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Αυτο δεν μπορεις να το φτιαξεις εσυ δυστυχως... Γυρνας απο σε μια εκδοση πισω με android 6 η ας σου πουν κ τα παιδια που εχουν δοκιμασει αλλες ρομ αν το εχουν πλεον κ αυτοι... Κ εγω το ειχα κ γυρισα σε 6 κ δουλεύει ρολοι. Επισης σε σχεση με το 6 το 7 δουλευε με παραπανω θερμοκρασιες...
-
Εννοείται Τασο!!Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Εννοείται Τασο!!
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
Εννοείται Τασο!!
Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε