Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H chrisnik έγραψε:

Εννοείται Τασο!!
      γιατι σου δουλευουν 100% cpu 1 και 2 max 1363 kai 3 και 4 εχεις max 1804 το 32 εχεις χριστο?
      Ναι το 32αρι εχω τασο!! Δουλευουν οπως λενε τα χαρτια... Με το Android 7 θυμασαι τι γινοταν.... Κ θερμοκρασια ξεκινουσε με 45...
      ναι ομως 100% απο μπαταρια πως παει?

=============== Δεκ 28th 2016, 5:01pm ===============
      δεν εχω ξεχασει φιλε χριστο δες θερμοκρασιες και ειναι και η nougat....
      Images
      • Screenshot_2016-12-28-16-37-38-251_com.glgjing.stark.png

144,18 kB, 1.080×1.920, viewed 119 times
    • Μια χαρα εισαι!!!!! Το 100%το ειδες επειδή εβγαλα αμεσως φωτο... Δες μολις το αφησω λιγο πως ηρεμουν... Απο μπαταρια δυο μερες...
      Images
      • Screenshot_2016-12-28-19-12-45-620_com.glgjing.stark.png

138,15 kB, 1.080×1.920, viewed 93 times
      Mi 11 pro
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H Flawless13 έγραψε:

Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε?
      προσωπικα εχω βαλει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα θεμα μτ την αφη....δοκιμασε και κανα touch screen test
      Επιβεβαιώνω και γώ το θέμα του φίλου @Flawless13 , έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες στο άσχετο, ούτε νέα ρομ ούτε σκάλισμα, ούτε τίποτα τίποτα. Κάποιες φορές @tasosko απλά σκαλώνει για λίγο και μετά κάνει ότι είχες κάνει στην οθόνη όσο ήταν παγωμένη σε fast forward, τελευταίες 3 μέρες παγώνει πλήρως η αφή και δεν νιώθει ούτε το power button... Θέλει πού ώρα πάτημα για να σβήσει (ή να περάσει σε επανεκκίνηση ανάλογα τα κέφια).... Σήμερα πέρασα την 22/12, περιμένω να δω πως θα αντιδράσει .
    • Διαφήμιση
    • Ο/H intheend έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H Flawless13 έγραψε:

Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε?
      προσωπικα εχω βαλει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα θεμα μτ την αφη....δοκιμασε και κανα touch screen test
      Επιβεβαιώνω και γώ το θέμα του φίλου @Flawless13 , έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες στο άσχετο, ούτε νέα ρομ ούτε σκάλισμα, ούτε τίποτα τίποτα. Κάποιες φορές @tasosko απλά σκαλώνει για λίγο και μετά κάνει ότι είχες κάνει στην οθόνη όσο ήταν παγωμένη σε fast forward, τελευταίες 3 μέρες παγώνει πλήρως η αφή και δεν νιώθει ούτε το power button... Θέλει πού ώρα πάτημα για να σβήσει (ή να περάσει σε επανεκκίνηση ανάλογα τα κέφια).... Σήμερα πέρασα την 22/12, περιμένω να δω πως θα αντιδράσει .
      κοιταξτε σε λιγο να μην μας ανοιγουν τα κινητα καθολου....
      αλλα ξερω την απαντηση εχει bug η rom....
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημερα σε ολους..!!! Με ολη αυτην την αναμπουμπουλα ξεχασα να δω και το τσεκαρα τωρα και νομιζω καπου το ειχα διαβαζει και στης αρχες στο φορουμ που βγηκε η 7.0 για το mi5 οτι δουλευεουν μονο οι 2 πυρηνες και οι αλλοι 2 ειναι σταματημενοι .. ?? Εβαλα το cpu-z και το ειδα... δουλευουν μονο οι 2.. με 1.59ghz μονο !!! :S
      Το εχετε και εσεις σωστα..?? :huh: Αυτο αν ισχυει ειναι μεγαλη βλακεια και πως μπορουμε να το φτιαξουμε ξερετε..?? ?(
      και εμένα δουλεύει με τους 2πυρηνες ανεξαρτήτως ποιά εφαρμογή τρέχει . Βάζω και εικόνα. Υπάρχει τρόπος @gkalen να το διορθώσουμε και να δουλεύουν όλοι οι πυρηνες
      Images
      • Screenshot_2016-12-28-23-52-00-033_com.cpuid.cpu_z.png

203,9 kB, 1.080×1.920, viewed 111 times
    • Ο/H intheend έγραψε:

Ο/H geozn8 έγραψε:

Καλημερα σε ολους..!!! Με ολη αυτην την αναμπουμπουλα ξεχασα να δω και το τσεκαρα τωρα και νομιζω καπου το ειχα διαβαζει και στης αρχες στο φορουμ που βγηκε η 7.0 για το mi5 οτι δουλευεουν μονο οι 2 πυρηνες και οι αλλοι 2 ειναι σταματημενοι .. ?? Εβαλα το cpu-z και το ειδα... δουλευουν μονο οι 2.. με 1.59ghz μονο !!! :S
      Το εχετε και εσεις σωστα..?? :huh: Αυτο αν ισχυει ειναι μεγαλη βλακεια και πως μπορουμε να το φτιαξουμε ξερετε..?? ?(
      και εμένα δουλεύει με τους 2πυρηνες ανεξαρτήτως ποιά εφαρμογή τρέχει . Βάζω και εικόνα. Υπάρχει τρόπος @gkalen να το διορθώσουμε και να δουλεύουν όλοι οι πυρηνες
      Σε ολους οσους εχουν 7.0 στο mi5 δουλευουν οι 2 ... Μακαρι να φτιαξει αυτο αν και νομιζω οτι ειναι θεμα λειτουργικου 7.0 και μονο η μαμα xiaomi μπορει να το φτιαξει αυτο...Την δωσαν γρηγορα μαλλον δεν εξηγειται αλλιως!! Αν ξερει ο φιλος μας ο @gkalen να μας πει περισσοτερα για το θεμα γιατι ειναι ενα αγκαθι στο νεο λειτουργικο..!! :huh:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Διαφήμιση
    • δηλαδη οταν λετε οτι δουλευουν οι 2 πυρηνες το λετε συμφωνα με το τι λεει το καθε apk η το καταλαβαινεται απο τις επιδοσεις του κινητου?
      αλλα και να δουλευουν οι 2 πυρηνες το βλεπετε να βαραει στο antutu 150ρια που σημαινει τι?αμα βαλουμε τους 4 πυρηνες θα φτασουμε 300 στο antutu?
      ετσι απο περιεργεια ρωταω παλι γιατι το kernel adiutor τους δειχνει ολους ενεργους?
    • Το έγραψα σε pm στον @tasosko υπάρχει θέμα συμβατότητας με τα apk λόγου Nougat. Το επιβεβαιώνει και ο ίδιος με το πρόγραμμα σχετικά με το kernel.

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • να ρωτησω κατι συμφουριτεσ???? για να ξαναπερασω rom με marshmallow απο nougat λογω του προβληματοσ με τουσ πυρηνεσ πρεπει να περασω την παλια εκδοση του tpwr???????
    • Χωρίς να το λέω με σιγουριά όχι..
      Αυτο που έβαλες λογικά υποστηρίζει απλά και την 7αρα.

• Διαφήμιση