Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Πριν λιγη ωρα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ειχα περασει την 6.12.29 eu μετα 4 wipe system/data/cache/dalvik και ενω ηταν ολα καλα ερχεται ενας φιλος για καφε μου λεει εγω την περασα χωρις τo wipe system για να μην μπρικαρει λεω οκ περνω την ρομ global 6.11.10 στην συνεχεια το twrp και μετα ξανα την 6.12.29 μονο με wipe cashe /dalvik ανοιγει το κινητο και να το εχασα το imei ουτε σημα ουτε wifi.Πριν κανω οτιδηποτε αλλο το εβαλα σε fastboot με το τελευταιο miflash 2016.12.14 και περασα την global 6.11.10 και επανηλθαν ολα .Πρωτη φορα περασα ρομ χωρις τα 4 wipe και κοντεψα να χαλασω το κινητο . Ολα καλα :)
      Mi 11i 8/256
    • Ο/H trifos έγραψε:

Πριν λιγη ωρα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ειχα περασει την 6.12.29 eu μετα 4 wipe system/data/cache/dalvik και ενω ηταν ολα καλα ερχεται ενας φιλος για καφε μου λεει εγω την περασα χωρις τo wipe system για να μην μπρικαρει λεω οκ περνω την ρομ global 6.11.10 στην συνεχεια το twrp και μετα ξανα την 6.12.29 μονο με wipe cashe /dalvik ανοιγει το κινητο και να το εχασα το imei ουτε σημα ουτε wifi.Πριν κανω οτιδηποτε αλλο το εβαλα σε fastboot με το τελευταιο miflash 2016.12.14 και περασα την global 6.11.10 και επανηλθαν ολα .Πρωτη φορα περασα ρομ χωρις τα 4 wipe και κοντεψα να χαλασω το κινητο . Ολα καλα :)
      παρε ενα bacκ-up καλου κακου και οτι και να γινει γυρνας πισω και ολα μελι-γαλα και imei να χασει και οτι θελει ας χασει...
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H trifos έγραψε:

Πριν λιγη ωρα κοντεψα να παθω εγκεφαλικο ειχα περασει την 6.12.29 eu μετα 4 wipe system/data/cache/dalvik και ενω ηταν ολα καλα ερχεται ενας φιλος για καφε μου λεει εγω την περασα χωρις τo wipe system για να μην μπρικαρει λεω οκ περνω την ρομ global 6.11.10 στην συνεχεια το twrp και μετα ξανα την 6.12.29 μονο με wipe cashe /dalvik ανοιγει το κινητο και να το εχασα το imei ουτε σημα ουτε wifi.Πριν κανω οτιδηποτε αλλο το εβαλα σε fastboot με το τελευταιο miflash 2016.12.14 και περασα την global 6.11.10 και επανηλθαν ολα .Πρωτη φορα περασα ρομ χωρις τα 4 wipe και κοντεψα να χαλασω το κινητο . Ολα καλα :)
      παρε ενα bacκ-up καλου κακου και οτι και να γινει γυρνας πισω και ολα μελι-γαλα και imei να χασει και οτι θελει ας χασει...
      Ειχα παρει backup αλλα και απο παλαιοτερα δεν ξερω για ποιο λογο δεν δουλευει η επαναφορα μονο με το zcx_twrp δουλευει.Με το τελευταιο 3.0.2.3 δεν ξερω εαν εφτιαξε αλλα τωρα θα παρω ενα backup.
      Mi 11i 8/256
    • Διαφήμιση
    • Ο/H trifos έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H trifos έγραψε:

Ειχα παρει backup αλλα και απο παλαιοτερα δεν ξερω για ποιο λογο δεν δουλευει η επαναφορα μονο με το zcx_twrp δουλευει.Με το τελευταιο 3.0.2.3 δεν ξερω εαν εφτιαξε αλλα τωρα θα παρω ενα backup.
      να το εχεις υποψηv σου οτι αμα παρεις back-up απο zcx μονο απο zxc γυρναει και το αντιθετο αμα παρεις back-up απο twrp μονο απο twrp γυρναει πισω
    • Μετα απο κάποιες δοκιμες που εκανα για πληρωμες μεσω win bank wallet, nfc πληρωμες δηλαδη κατέληξα στο συμπέρασμα οτι με το mi5 για να πληρώσεις με winbank πρεπει να ειναι ο boot loader κλειδωμενος. Επίσης πρεπει το nfc απι τις ρυθμίσεις να το γυρίσεις σε HCE. Αν σε καποιον εχει λειτουργήσει με αλλη rom εκτός την official με super su ενεργο και κυρίως bootloader unlocked να μας το πει να το συζητήσουμε! Ο boot loader κλειδωνει με εγκατάσταση απο το mi flash την official και επιλογή κατω δεξια lock η official και μετα adb εντολη fastboot oem lock.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H intheend έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H Flawless13 έγραψε:

Καποιες φορές μου νεκρώνει η αφή και πρέπει να πατήσω το home button η να πάω πίσω για να ξαναδουλέψει,είναι θέμα αφής η λογισμικού λέτε?
      προσωπικα εχω βαλει σχεδον ολες τις rom και ποτε δεν ειχα θεμα μτ την αφη....δοκιμασε και κανα touch screen test
      Επιβεβαιώνω και γώ το θέμα του φίλου @Flawless13 , έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες στο άσχετο, ούτε νέα ρομ ούτε σκάλισμα, ούτε τίποτα τίποτα. Κάποιες φορές @tasosko απλά σκαλώνει για λίγο και μετά κάνει ότι είχες κάνει στην οθόνη όσο ήταν παγωμένη σε fast forward, τελευταίες 3 μέρες παγώνει πλήρως η αφή και δεν νιώθει ούτε το power button... Θέλει πού ώρα πάτημα για να σβήσει (ή να περάσει σε επανεκκίνηση ανάλογα τα κέφια).... Σήμερα πέρασα την 22/12, περιμένω να δω πως θα αντιδράσει
      Εβαλα
      Εβαλα την τελευταια εκδοση της ελληνικης και εφτιαξε σε μενα το θεμα,δοκιμασε το αν θες ;)
    • παιδιά σε ποιές περιπτωσεις κανουμε wipe system?
      είναι safe? γτ μου εχει μπρικαρει ασχημα μια φορα .(ουτε το led δεν ανοιγε).

πχ απο greek dev σε cyangenmod και αναποδα το κάνω?
    • Διαφήμιση
    • Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνεις αλλά μετά το system πρέπει να κάνεις σίγουρα reboot / recovery.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Καλό είναι σε τέτοιες περιπτώσεις να κάνεις αλλά μετά το system πρέπει να κάνεις σίγουρα reboot / recovery.
      Δηλαδη; Ειμαστε σε recovery κάνουμε τα 4 wipe μαζι με το system μετα reboot to recovery και μετά εγκατάσταση την ρομ;ρωτω γιατί εχθες φλασαρα την ρομ με άλλο τρόπο και είχα χάσει το imei και δεν έβλεπε τις σιμ.
      Mi 11i 8/256
    • Ναι αυτό σου λέει μετά ξανά reboot recovery για να ανοίξει σωστά και περνάς την ρομ που θες..!!
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H trifos έγραψε:

ρωτω γιατί εχθες φλασαρα την ρομ με άλλο τρόπο και είχα χάσει το imei και δεν έβλεπε τις σιμ
      Πως τα χασες τα ιμει?

• Διαφήμιση
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Ναι αυτό σου λέει μετά ξανά reboot recovery για να ανοίξει σωστά και περνάς την ρομ που θες..!!
      Οποτε μια χαρα ετσι οπως την ειχα περασει τι το θελα και και τον ακουσα...οτι θα μπρικαρει και πηγα την περασα ετσι οπως μου ειπε δηλ. recovery> wipe cashe/dalvik > install και με το που ανοιξε χαθηκε το ιμει. Τελος καλα ολα καλα περασα μια fastboot rom και εγινε. Μετα την εγκατασταση > twrp>recovery>reboot to recovery>wipe system/data/cashe/dalvik reboot to recovery >wipe>swipe to factory reset >install>wipe cache/dalvik>reboot to system , με αυτη την διαδικασια κανω καθαρη εγκατασταση εδω και χρονια.
      Mi 11i 8/256