μηπως για εκει ειμαστε ολοι?Ο/H chrisnik έγραψε:
@geozn8 εγω εχω γυρισει στην 6αρα αφου ειχα βαλει nougat κ πλεον ειναι οκ.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Εδώ και 3 μέρες εχω την 7.1.5 ολα καλά δεν κοίταξα εαν δουλεύουν ολοι οι πυρινες.Αυτο που δεν μου αρέσει στο miui ειναι οτι δεν δίνουν τις νέες δυνατότητες του android 7 και το κρατάνε μεχρι να βγεί η miui9 και να το αναδείξουν σαν να ειναι κατι μοναδικό.Μαλλον και εγώ γυρνάω σε 6.11.10 περίμενα περισσότερα απο την 7Mi 11i 8/256
-
στα τελος την κοβω την δουλεια να περασω την cyanogenmod και να ησυχασω την ειχα βαλει 2 μερες ουτε ενα bug και ολα δουλευαν οπως πρεπει...
και στα γρηγορα ενα antutu(πριν καν στανιαρει το κινητο)και βαρεσε 156 χαλαρα.
ολοκληρη miui και δεν μπορει να φτιαξει την rom αντιθετα με cyanogenmod που την εκανε στα χαλαρα
=============== Ιαν 8th 2017, 7:34pm ===============
Mi5 Rom Nougat Only 2 Cores Working | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support -
Να σας ενημέρωσω ότι η nugat ρομ για το mi 5 είναι σε έκδοση beta με ότι αυτό συνεπάγεται δηλαδή θα υπάρχουν αρκετα bugs που θα διορθώνονται κάθε εβδομάδα με της νέες ρομ.π.χ Υπάρχει bug και δεν μπαίνει σε deep sleep η CPU όταν φορτίζει .Οπότε ή κάνετε υπομονή να διορθωθούν ή περνατε άλλη ρομ παλαιότερη πχ την 6.11.10
-
-
Καλησπερα σε ολους,
Εδω και καποιες μερες εχω συνεχη signal drops στο MI5. Επισης οταν κανω καποια κληση μετα απο λιγο πεφτει η γραμμης και το κινητο δειχνει εκτος δικτυου? Γενικα το σημα ειναι παρα πολυ ασταθες....
Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοιπ προβλημα?
Αρχικα πιστευα οτι ειναι θεμα software rom αλλα εχω δοκιμασει ειλικρινα τα παντα (china + global stable ) και τις ελληνικες rom αλλα τπτ....
Τεινω τελικα οτι προκειται για hardware προβλημα....
Καμια γνωμη?? -
-
Ο/H smas_h έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,
Εδω και καποιες μερες εχω συνεχη signal drops στο MI5. Επισης οταν κανω καποια κληση μετα απο λιγο πεφτει η γραμμης και το κινητο δειχνει εκτος δικτυου? Γενικα το σημα ειναι παρα πολυ ασταθες....
Αρχικα πιστευα οτι ειναι θεμα software rom αλλα εχω δοκιμασει ειλικρινα τα παντα (china + global stable ) και τις ελληνικες rom αλλα τπτ....
Καμια γνωμη??
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και καμιά άλλη SIM μέσα να δείς αν στο κάνει και με αυτή.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; -
Ο/H tzifos έγραψε:
Ο/H smas_h έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,
Καμια γνωμη??
Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις και καμιά άλλη SIM μέσα να δείς αν στο κάνει και με αυτή.
Και γω αυτο πιστευω... αλλα ειναι πολυ περιεργο .... γιατι απο rom σε rom εχει διαφορες, με καποιες συμπεριφερεται αρκετα πιο καλα...πχ περασα μεσω fastboot την τελευταια official global mui7 7.5.2 και ειναι καλυτερα απο oτι με την αντιστοιχη official global mui 8.1.6...
Σε ολες βεβαια η μη σταθεροτητα του σηματος ειναι εμφανης ...Εχω δοκιμασει και με αλλη sim διαφορετικου παροχου χωρις ιδιαιτερη διαφορα...
Υπαρχει καποιο service στην ελλαδα να απευθυνθω? Στο mygad εχει service για Xiaomi κινητα? -
-
Ο/H tasosko έγραψε:
@smas_h δοκιμασες να του βαλεις χειροκινητα μονο 3g?δοκιμασε το χωρις 4g
Απλα αν ηταν hardware θεωρητικα δεν θα επρεπε να κλειδωνει στο δικτυο καθολου..πχ τωρα που ειμαι στο γραφειο εχει σημα..αν μετακινηθω θα αρχισει παλι τα κολπα...
Και επισης γιατι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom....?
εχω σπασει το κεφαλι μου με την γκαντεμια
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα