Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H smas_h έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

@smas_h δοκιμασες να του βαλεις χειροκινητα μονο 3g?δοκιμασε το χωρις 4g
      Ναι το εκανα και αυτο..δεν βοηθησε..Απλα αν ηταν hardware θεωρητικα δεν θα επρεπε να κλειδωνει στο δικτυο καθολου..πχ τωρα που ειμαι στο γραφειο εχει σημα..αν μετακινηθω θα αρχισει παλι τα κολπα...
      Και επισης γιατι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom....?
      εχω σπασει το κεφαλι μου με την γκαντεμια
      αμα δεν εχεις σχετικα καινουργια sim σου συνιστώ να την αλλαξεις και η διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom νομιζω οτι κανουν αλλες (ρυθμισεις) για καθε χωρα
      δοκιμασε περνα μια rom απο xiaomi-eu..
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H smas_h έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ναι το εκανα και αυτο..δεν βοηθησε..Απλα αν ηταν hardware θεωρητικα δεν θα επρεπε να κλειδωνει στο δικτυο καθολου..πχ τωρα που ειμαι στο γραφειο εχει σημα..αν μετακινηθω θα αρχισει παλι τα κολπα...Και επισης γιατι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom....?
      εχω σπασει το κεφαλι μου με την γκαντεμια
      αμα δεν εχεις σχετικα καινουργια sim σου συνιστώ να την αλλαξεις και η διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom νομιζω οτι κανουν αλλες (ρυθμισεις) για καθε χωραδοκιμασε περνα μια rom απο xiaomi-eu..
      Ωραια θα δοκιμασω και xiaomi eu...η αληθεια ειναι οτι απο μη ελληνικες custom rom δοκιμασα μονο την globe rom
      SIM αλλαξα πριν 1,5 μηνα που εκανα αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο και μου εδωσαν αλλη sim...
    • Ρε παιδιά μην χολοσκάτε με τους πυρήνες. Αρχή είναι κάποια στιγμή θα στρώση η Nougat για κανένα 2 μήνες θα το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Μετά θα έρθει το Miui 9 στην αρχή ξανά bug και εδώ σε κάποια στιγμή θα το στρώσουν. Και πάει λέγοντας........ Για αυτό και μετά κολλάμε και δώρο να μας κάνουν iphone θα το πουλήσουμε να πάρουμε xiaomi.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ρε παιδιά μην χολοσκάτε με τους πυρήνες. Αρχή είναι κάποια στιγμή θα στρώση η Nougat για κανένα 2 μήνες θα το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Μετά θα έρθει το Miui 9 στην αρχή ξανά bug και εδώ σε κάποια στιγμή θα το στρώσουν. Και πάει λέγοντας........ Για αυτό και μετά κολλάμε και δώρο να μας κάνουν iphone θα το πουλήσουμε να πάρουμε xiaomi.
      καλα τα λες φιλε @spideman3 μετα που θα βαλουμε miui 9 να μην αρχισουμε να λεμε οχι το wifi δεν δουλευει οχι το ενα οχι το αλλο και παει λεγοντας θα φαμε κανα 6μηνο να το στρωσουμε ε μετα δεν θα βγει και miui 10?φτου και απο την αρχη...
      κοιταξε στο τελος να μην δεν ανοιγει καθολου το τηλ(ελα μωρε ενα μικρο bug ειναι)
      παντα φιλικα οσα ειπα.....
    • Θα στρώσει που θα πάει... Αν μέχρι τότε δεν έχει βγάλει καπνούς από τα πολλά φλασαρίσματα θα φτιάξει ... χαχαχα :D :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ρε παιδιά μην χολοσκάτε με τους πυρήνες. Αρχή είναι κάποια στιγμή θα στρώση η Nougat για κανένα 2 μήνες θα το χαρούμε χωρίς προβλήματα. Μετά θα έρθει το Miui 9 στην αρχή ξανά bug και εδώ σε κάποια στιγμή θα το στρώσουν. Και πάει λέγοντας........ Για αυτό και μετά κολλάμε και δώρο να μας κάνουν iphone θα το πουλήσουμε να πάρουμε xiaomi.
      καλα τα λες φιλε @spideman3 μετα που θα βαλουμε miui 9 να μην αρχισουμε να λεμε οχι το wifi δεν δουλευει οχι το ενα οχι το αλλο και παει λεγοντας θα φαμε κανα 6μηνο να το στρωσουμε ε μετα δεν θα βγει και miui 10?φτου και απο την αρχη...κοιταξε στο τελος να μην δεν ανοιγει καθολου το τηλ(ελα μωρε ενα μικρο bug ειναι)
      παντα φιλικα οσα ειπα.....
      θα βγει mui10 και θα θέλουμε και καινούριο τηλέφωνο οπότε όλα πάλι από την αρχή bug πυρήνες wifi 4g
      και μετά πάλι από την αρχή

διαφορετικά πάμε για stable
    • Ο/H Kmarkou έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

καλα τα λες φιλε @spideman3 μετα που θα βαλουμε miui 9 να μην αρχισουμε να λεμε οχι το wifi δεν δουλευει οχι το ενα οχι το αλλο και παει λεγοντας θα φαμε κανα 6μηνο να το στρωσουμε ε μετα δεν θα βγει και miui 10?φτου και απο την αρχη...κοιταξε στο τελος να μην δεν ανοιγει καθολου το τηλ(ελα μωρε ενα μικρο bug ειναι)παντα φιλικα οσα ειπα.....
      θα βγει mui10 και θα θέλουμε και καινούριο τηλέφωνο οπότε όλα πάλι από την αρχή bug πυρήνες wifi 4gκαι μετά πάλι από την αρχή

διαφορετικά πάμε για stable
      κοιταξε μονο οταν βγει να μην εχουμε καψει κανα κινητο γιατι για εκει την βλεπω την δουλεια.... :geek:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H smas_h έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H smas_h έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

Ναι το εκανα και αυτο..δεν βοηθησε..Απλα αν ηταν hardware θεωρητικα δεν θα επρεπε να κλειδωνει στο δικτυο καθολου..πχ τωρα που ειμαι στο γραφειο εχει σημα..αν μετακινηθω θα αρχισει παλι τα κολπα...Και επισης γιατι εχει διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom....?εχω σπασει το κεφαλι μου με την γκαντεμια
      αμα δεν εχεις σχετικα καινουργια sim σου συνιστώ να την αλλαξεις και η διαφορετικη συμπεριφορα απο rom σε rom νομιζω οτι κανουν αλλες (ρυθμισεις) για καθε χωραδοκιμασε περνα μια rom απο xiaomi-eu..
      Ωραια θα δοκιμασω και xiaomi eu...η αληθεια ειναι οτι απο μη ελληνικες custom rom δοκιμασα μονο την globe romSIM αλλαξα πριν 1,5 μηνα που εκανα αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο και μου εδωσαν αλλη sim...
      Τιποτα και απο xiaomi-eu...μαλλον εχει προβλημα η πλακετα...καποιο ανεπισημο service που να μπορω να το παω Αθηνα?
    • @smas_h πιστευω οτι εχεις δοκιμασει και στα δυο slot ετσι;και εχεις βαλει αλλη καρτα απο καποιον φιλο και παροχο και σου κανει τα ιδια?
    • Ο/H tasosko έγραψε:

@smas_h πιστευω οτι εχεις δοκιμασει και στα δυο slot ετσι;και εχεις βαλει αλλη καρτα απο καποιον φιλο και παροχο και σου κανει τα ιδια?
      Ναι εχω wind εβαλα και cosmote...και στις 2 εχει την ιδια συμπεριφορα...συνδεεται στο δικτυο και μετα αρχιζει τα disconnects..ειδικα εν κινησει που προσπαθει να κανει switch 4g/3g/2g το κινητο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για κλησεις ,internet... :sad:
    • Ο/H smas_h έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

@smas_h πιστευω οτι εχεις δοκιμασει και στα δυο slot ετσι;και εχεις βαλει αλλη καρτα απο καποιον φιλο και παροχο και σου κανει τα ιδια?
      Ναι εχω wind εβαλα και cosmote...και στις 2 εχει την ιδια συμπεριφορα...συνδεεται στο δικτυο και μετα αρχιζει τα disconnects..ειδικα εν κινησει που προσπαθει να κανει switch 4g/3g/2g το κινητο δεν μπορει να χρησιμοποιηθει για κλησεις ,internet... :sad:
      και κατι τελευταιο οταν σου χανει το σημα επανερχεται μετα απο ποση ωρα;
      οταν στο χασει δοκιμασε να δεις αμα σου αναγνωριζει το imei..
      *#06#
    • Διαφήμιση
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H smas_h έγραψε:

Ο/H tasosko έγραψε:

και κατι τελευταιο οταν σου χανει το σημα επανερχεται μετα απο ποση ωρα;οταν στο χασει δοκιμασε να δεις αμα σου αναγνωριζει το imei..
      *#06#

Σκεψου επειδη χρησιμοποιω Προαστιακο που περναει απο σημεια που αλλαζει η καλυψη απο 4g-3g κλπ το κινητο ειναι συνεχεια εκτος συνδεσης...καποιες στιγμες δειχνει οτι βρισκει σημα αλλα δεν μπορω να κανω κληση...

Ναι φαινεται να αναγνωριζει το IMEI και στις 2 SIM οταν χανει το σημα....