Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

@tasosko μήπως ήρθε η ώρα να πουλήσεις το Mi5 σου;
      Στο λέω γιατί πιο πολλές σκοτούρες σου φέρνει παρά χαρές...
      Σκέψου το...
      Στην τελική ένα κινητό είναι...
      το ξερω οτι ειναι ενα κινητο αλλα αυτο που θελω ειναι να δουλευει οπως πρεπει και οχι οπως τους βολευει(7)
    • Η υπόθεση (πυρήνας) είναι μεγάλη πατάτα.. Δεν είναι δυνατόν ξαφνικά μόνο στην 7.0 να μην δουλεύουν οι cores και σίγουρα ειναι bug της ρομ γιατί μετά από ένα απλό restart φτιάχνει για λίγο και μετά σταματάνε ξανά... Όπως είπε και ο φίλος ο @tasosko και εγώ έχω ψάξει μέσα στο MiXproler και δεν υπάρχει απο <<μαμά>> το mp desision παρά μόνο αν το βάλουμε εμείς χειροκίνητα που μετά βρίσκεις μέσα στο root direct τον φάκελο του mp και μετά ξαφνικά ψιλό δουλεύουν οι cores..Άρα είναι θέμα ρομ και όχι mp !!! :dash:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Η υπόθεση (πυρήνας) είναι μεγάλη πατάτα.. Δεν είναι δυνατόν ξαφνικά μόνο στην 7.0 να μην δουλεύουν οι cores και σίγουρα ειναι bug της ρομ γιατί μετά από ένα απλό restart φτιάχνει για λίγο και μετά σταματάνε ξανά... Όπως είπε και ο φίλος ο @tasosko και εγώ έχω ψάξει μέσα στο MiXproler και δεν υπάρχει απο <<μαμά>> το mp desision παρά μόνο αν το βάλουμε εμείς χειροκίνητα που μετά βρίσκεις μέσα στο root direct τον φάκελο του mp και μετά ξαφνικά ψιλό δουλεύουν οι cores..Άρα είναι θέμα ρομ και όχι mp !!! :dash:
      γιωργο δεν ειναι bug της rom ειναι του kernel αυτος κανει ολη την δουλεια.
      αποδειξη:αμα περασεις οποια rom θες απο xda που εχει ως βαση τον kernel 3.18.31 το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει
      βαλε μια αλλη rom με διαφορετικο kernel και να ειναι και nougat τοτε παιζουν μπαλα ολοι οι core......
      αρα?τι φταιει? :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα στην ομαδα. Το κινητο το εχω 3 βδομαδες πλεον. Σε ολα ειμαι υπερευχαριστημενος. Υπαρχει ομως καποιος τροπος για καλυτερη αυτονομια? Εχω την υποψια οτι δεν μπαινει σε deep standby... Και το λεω αυτο καθως ολο το πρωι ειμαι στο τρεξιμο και δεν ασχολουμαι με το κινητο. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα βεβαια για ληψη mail , viber etc. Με μηδενικη δηλαδη screen on time το μεσημερι μετα απο 5 ωρες εκτος φορτισης καταληγω στο 75% . Ειχα κανει το update σε nougat ελληνικη και με την βοηθεια του @tasosko και @spiderman3 εκανα Downgrade στην 6.11.10 η οποια ειναι και η πιο stable. Επισης για καρτα ενεργων δεδομενων χρησιμοποιω wind στην οποια εχω και παντα καλυψη καλη σε 4g με full σημα. Ειναι γενικο το φαινομενο? Εβαλα και το wakelock με το οποιο κατεληξα και εβγαλα 2 εφαρμογες ( bluemail και yahoo weather) καθως ηταν οι εφαρμογες με τα περισσοτερα wake... Δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα...
    • Ο/H flxas έγραψε:

Καλησπερα στην ομαδα. Το κινητο το εχω 3 βδομαδες πλεον. Σε ολα ειμαι υπερευχαριστημενος. Υπαρχει ομως καποιος τροπος για καλυτερη αυτονομια? Εχω την υποψια οτι δεν μπαινει σε deep standby... Και το λεω αυτο καθως ολο το πρωι ειμαι στο τρεξιμο και δεν ασχολουμαι με το κινητο. Τα δεδομενα τα εχω ανοιχτα βεβαια για ληψη mail , viber etc. Με μηδενικη δηλαδη screen on time το μεσημερι μετα απο 5 ωρες εκτος φορτισης καταληγω στο 75% . Ειχα κανει το update σε nougat ελληνικη και με την βοηθεια του @tasosko και @spiderman3 εκανα Downgrade στην 6.11.10 η οποια ειναι και η πιο stable. Επισης για καρτα ενεργων δεδομενων χρησιμοποιω wind στην οποια εχω και παντα καλυψη καλη σε 4g με full σημα. Ειναι γενικο το φαινομενο? Εβαλα και το wakelock με το οποιο κατεληξα και εβγαλα 2 εφαρμογες ( bluemail και yahoo weather) καθως ηταν οι εφαρμογες με τα περισσοτερα wake... Δεν ξερω τι αλλο να κανω πραγματικα...
      δοκιμασε να απενεργοποιησεις το find device εχουν πει πολλοι οτι τρωει μπαταρια...
      αμα θες δες και εδω δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τιποτα εχει λινκ για install και unistall
      [MOD] Gov Tuner Project (January 8, 2017) | Android Development and Hacking
    • Καλησπερα, περασα και γω χτες σε δυο mi5 την official global beta 7.1.19. Στο πρωτο mi5 την περασα με fastboot, στο δευτερο εκανα απλο ota update οταν μου ρθε ενημερωση. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι και στις δυο συσκευες δεν μπορω να ανοιξω τα mobile data... ενω παταω το toggle κανονικα δεν κανει συνδεση στο internet. Επισης και δυο συσκευες δεν μπορουν να εντοπισουν ενα bluetooth ακουστικο που εχω. Με την προηγουμενη global beta 6.11.10 δεν μου εκαναν τετοια. Εχει παρατηρησει καποιος αλλος με αυτη τη rom παρομοιο προβλημα;
    • Επειδή κι εγώ χθες το βράδυ πήρα την ενημέρωση με Ota update μέσω wifi δεν είχα συνδεθεί μέσω mobile data.Τώρα που το τσέκαρα έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα!!!Ένα Bluetooth ακουστικό Xiaomi που έχω συνδέθηκε κανονικά.Θα δοκιμάσω και άλλα 2 που έχω Samsung που πριν συνδέονταν κανονικά να δω τι κάνουν τώρα και θα επανέλθω.Αυτό είναι θέμα μεγάλο και για μένα όπως και για τον καθένα και πρέπει να λυθεί άμεσα ακόμα και με αλλαγή ROM αν χρειαστεί!!!
    • Διαφήμιση
    • Απογοητευτηκα απο την global beta. 2 μηνες αναμονη και να μην δουλευουν τα δεδομενα; Δεν με πειραζει το ιδιαιτερα το θεμα με τους πυρηνες, καθως θα στρωσει με τον καιρο, ουτε που δεν μου βρισκει το bluetooth(αν ειναι γενικο το προβλημα και οχι δικο μου). Αλλα να μην μπορεις να μπεις στο ιντερνετ εκτος wifi παει πολυ.. Εγω σιγουρα επιστρεφω στην προηγουμενη 6.11.10... καθως ειμαστε αναγκασμενοι να περιμενουμε μεχρι τις 7 Φλεβαρη για πιθανη διορθωση του προβληματος.
    • @apostolisni @PRESEUS

κοιτα λίγο το παρακάτω θέμα μήπως απλά έχασε τις ρυθμίσεις το apn

XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]

δεν έχω το τηλέφωνο και δεν μπορώ να ελέγξω άν φταίει αυτό
    • Υπάρχει κάτι να κάνουμε μήπως και ανοίξουν τα mobile data?

=============== Ιαν 21st 2017, 6:16pm ===============

Ο/H gpapaioa έγραψε:

@apostolisni @PRESEUS

Έκανα και τους 2 τρόπους χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Μια διευκρίνηση μόνο.Στον πρώτο τρόπο,οταν μπώ στο deep clean,όντας εκεί κάνω επανεκκίνηση?αυτό εννοεί?
    • Ο/H gpapaioa έγραψε:

@apostolisni @PRESEUS

Τελικα λυθηκε με την λυση 3 σε μενα. Σε ευχαριστουμε @gpapaioa !! Πιανει 4g..
    • Διαφήμιση
    • εμένα Πάντος παιδιά με ota update που έκανα χτες και στα δεδομένα μπαίνει και συνδέεται με Bluetooth και στο Bluetooth car. Μόνο με τους πυρήνες έχω θέμα αλλά και πάλι το κινητό πάει μπαλίδια. Και ένα άλλο που παρατήρησα είναι ότι πλέον παίζω παιχνίδια και δεν ανεβάζει θερμοκρασία όπως πριν. Ξέρει κανένας γιατί όταν κάνω reboot μου γράφει με κόκκινα γράμματα bootloader unlock λίγο πριν ανοίξει?