Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Φίλε @tasosko μπορώ να πω ότι ναι πλέον η μπαταρία είναι οκ.Εβαλα στο balanced το govtuner και προς το παρόν έχω αφήσει και το mpdecision. Είναι λίγο luggy η συμπεριφορά του τηλεφώνου αλλά σε ανεκτά επίπεδα...Θα δω αύριο και θα απενεργοποιήσω και το mpdecision αν φτάσει σε ενοχλητικό βαθμό το lag.Παντως άποψη μου είναι να βρουν οι developer μία ρύθμιση και να την ενσωματώσουν για τα states της cpu έτσι ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση 100% το mi5 χωρίς να χρειάζεται ο εκάστοτε κάτοχος να πειραματίζεται...
-
Ο/H tasosko έγραψε:
@flxas το mp desicion πεταξε το και κρατησε μονο το govtuner.o τενεκες που λες εκει οφειλεται...
1.5 μερα μπαταρια εχω εγω....
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
@flxas το mp desicion πεταξε το και κρατησε μονο το govtuner.o τενεκες που λες εκει οφειλεται...
1.5 μερα μπαταρια εχω εγω....
-
xtvr1 19.1.17
-
Ο/H intheend έγραψε:
xtvr1 19.1.17
αν εχεις αυτην δεν εχει περασμενο μεσα το mpdecision -
Αυτή ναι χιχιχιχι
-
Καλησπέρα!
Πριν λίγο παρέλαβα. Μου έβγαλε ενημέρωση την 6.11.10. Το αφήνω προς το παρων ή την κάνω?
Ήρθε με την παρακάτω -
Ο/H markito έγραψε:
Καλησπέρα!
Πριν λίγο παρέλαβα. Μου έβγαλε ενημέρωση την 6.11.10. Το αφήνω προς το παρων ή την κάνω?
Ήρθε με την παρακάτω
στην περιπτωση που θες να πας στην global-beta 7 τοτε κατεβασε την rom την 7 και περασε την μια και καλη..με fastboot.
εσυ αποφασιζεις -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
xtvr1 19.1.17
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H intheend έγραψε:
xtvr1 19.1.17
αμα θες να δοκιμασεις περασε το βρες το σωστο (enable)φλασαρε το και αν δεν σου αρεσει μετα κανε το ιδιο με το disable(θα τρεξεις μετα το su γιατι θα σου χασει το root) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα