Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H markito έγραψε:
@geoanto555 εχω την 6.11.10 official beta
@tasosko ενοεις αφου περάσω twrp πρωτα με το καλο φλασαρω το su μεσα απο twrp πριν ανοιξω το τηλεφωνο?
μετα αφου το φλασάρω πρεπει να κανω rebbot to recovery ή δε χρειαζεται?
=============== Ιαν 23rd 2017, 9:07pm ===============
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
@geoanto555 εχω την 6.11.10 official beta
@tasosko ενοεις αφου περάσω twrp πρωτα με το καλο φλασαρω το su μεσα απο twrp πριν ανοιξω το τηλεφωνο?
μετα αφου το φλασάρω πρεπει να κανω rebbot to recovery ή δε χρειαζεται?
ναι οταν φλασαρεις πρωτη φορα θα κανεις reboot recovery και μετα το su
-
Παιδια ξεκλειδωσα ,περασα twrp αλλά ξεχασα να περασω το su στη συσκευή για να το φλασαρω. Τι να κανω να το ανοιξω το τηλεφωνο ή θα μπρικαρει?
Ουφ ενταξει ανοιξε κανονικα -
Αν ο υπολογιστής στο βλεπει το κινητο ετσι οπως εισαι ριχτο μεσα κ κανε ινσταλMi 11 pro
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Όλα κομπλέ. Ευχαριστώ πάρα πολυ για τη βοήθεια και ιδιαίτερα το μέλος @tasosko που ασχολήθηκε ιδιαίτερα
-
Ναι. Ήθελε βέβαια format data για να μπορέσω να πάρω Backup.
Δεν μπορώ μόνο να του ρυθμισω την ώρα.
Θέλει να προσέξω κάτι άλλο? -
Ο/H markito έγραψε:
Ναι. Ήθελε βέβαια format data για να μπορέσω να πάρω Backup.
Δεν μπορώ μόνο να του ρυθμισω την ώρα.
Θέλει να προσέξω κάτι άλλο?
και εννοειται στις rom που εχουν μεσα recovery θα το σβηνεις τον φακελλο και μετα θα φλασαρεις -
Εννοείς να φλασαρω το νέο twrp μέσω εντολών από cmd?
Μπέρδεμα μου φαίνεται. Μήπως να βάλω κανένα άλλο twrp? -
Ο/H markito έγραψε:
Εννοείς να φλασαρω μέσω εντολών από cmd?
Μπέρδεμα μου φαίνεται. Μήπως να βάλω κανένα άλλο twrp?
σου ειπα και πριν αμα βαλεις αλλο δεν μπορει να σου παρει back-up....
ετσι οπως εισαι τωρα οτι και να γινει του τραβας ενα wipe σε ολα εκτος απο το internal storage ενα factory reset και restore και εισαι αρχοντας....
μην το πειραζεις καθολου το recovery καλα εισαι..... -
Αν μου βγάλει Update που είπες να το κατεβάσω στο pc. Τι update να μου βγάλει εννοείς?
"settings support ota update και οταν βγει update θα το κατεβασεις στο pc μετα twrp και θα φλασαρεις.μην το κανεις απο μεσα με τιποτα γιατι δεν θα μεινει τιποτα....." -
Ο/H markito έγραψε:
Αν μου βγάλει Update που είπες να το κατεβάσω στο pc. Τι update να μου βγάλει εννοείς?
"settings support ota update και οταν βγει update θα το κατεβασεις στο pc μετα twrp και θα φλασαρεις.μην το κανεις απο μεσα με τιποτα γιατι δεν θα μεινει τιποτα....."
μετα θα την περασεις στο κινητο και θα φλασαρεις...δεν ειναι τιποτα δυσκολο...τα update θα τα κατεβαζεις απο εδω.
en.miui.com/download-299.html
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα