Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H trifos έγραψε:
Mi 11i 8/256 -
έχουμε 4 πυρήνες ;;;;
-
Ο/H trifos έγραψε:
=============== Ιαν 29th 2017, 10:04pm ===============
Ο/H Kmarkou έγραψε:
έχουμε 4 πυρήνες ;;;;
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H trifos έγραψε:
=============== Ιαν 29th 2017, 10:04pm ===============
Ο/H Kmarkou έγραψε:
έχουμε 4 πυρήνες ;;;;
Mi 11i 8/256 -
-
-
Μόλις έβαλα και εγώ τον νέο κερνελ DragonXia Kernel v1.0 και μέχρι στιγμής όλα καλά και οι 4 πυρήνες ξανά ζωντανοί με σωστή συχνότητα..!!
Το μόνο που δεν μου δουλεύει σωστά από την πρώτη μέρα της 7.0 που ούτε και με άλλον κερνελ δουλεψε και οποιος το έχει και αυτός παρακαλώ ας μας πει η αν βρήκε λύση είναι αυτό που σας είχα ξαναπεί ότι μέσα από την κάμερα πάω συλλογή πιάνω μια φώτο αποστολή να την στείλω στο viber αλλά μου βγάζει μαύρο ..άλλα άμα το κάνω μέσα από το viber το κάνει κανονικά...
Γιατί να πάρει το κάνει αυτό είναι θέμα της ρομ η φταίει κάτι άλλο ?? Πριν στη 6.0 το έκανε μια χαρά πάντως..!!Το έχετε κι άλλοι αυτό το θέμα ???
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Μόλις έβαλα και εγώ τον νέο κερνελ DragonXia Kernel v1.0 και μέχρι στιγμής όλα καλά και οι 4 πυρήνες ξανά ζωντανοί με σωστή συχνότητα..!!Το μόνο που δεν μου δουλεύει σωστά από την πρώτη μέρα της 7.0 που ούτε και με άλλον κερνελ δουλεψε και οποιος το έχει και αυτός παρακαλώ ας μας πει η αν βρήκε λύση είναι αυτό που σας είχα ξαναπεί ότι μέσα από την κάμερα πάω συλλογή πιάνω μια φώτο αποστολή να την στείλω στο viber αλλά μου βγάζει μαύρο ..άλλα άμα το κάνω μέσα από το viber το κάνει κανονικά...
Γιατί να πάρει το κάνει αυτό είναι θέμα της ρομ η φταίει κάτι άλλο ?? Πριν στη 6.0 το έκανε μια χαρά πάντως..!!Το έχετε κι άλλοι αυτό το θέμα ???
τον kernel τον φλασάρουμε σε xtrv rom ;;
παίζει να ενσωματωθεί σε επόμενο update της xtrv ; -
ναι μπορεις να τον φλασαρεις σε οποια ρομ ειναι miui 8 nougat
φλασαρισμα και reboot κανενα wipe
η ενσωματωση μαλλον θα γινει μετα απο επιλογη οταν θα περαστει το aroma installer..... -
-
Ο/H tasosko έγραψε:
ναι μπορεις να τον φλασαρεις σε οποια ρομ ειναι miui 8 nougat
φλασαρισμα και reboot κανενα wipe
η ενσωματωση μαλλον θα γινει μετα απο επιλογη οταν θα περαστει το aroma installer.....
αν φλασάρω μετά καινούριο update της rom θα θέλει ξανά φλασάρισμα ; πχ σε περίπτωση που κάτι δεν μου κάτσει, για να επαναφέρω τον παλιό kernel ξανά φλασάρω xtrv;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα