Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H padimitris έγραψε:
Το advance από ποια ρύθμιση είναι?
Που το θυμήθηκες από το Νοέμβριο?? -
-
@padimitris
Πως θα περάσεις τους drivers post 4 Πρόβλημα με ΜΙ5
Εδώ πως θα κάνεις την Αίτηση και το ξεκλείδωμα Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Εδώ πως θα κάνεις τον έλεγχο του bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Ανέβασε και μία φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις. -
Τα έχω κανει όλα. Εχω κλειδωμένο bootloader. Οταν το πήρα είχα τη global stable 8.1.1.0 Επειδή δε μπορούσα να ξεκλειδώσω πέρασα αυτή που βλέπεις τώρα. Και πάλι τίποτα... Στο νήμα του kate μου είπαν να βάλω τη chi dev. Ψάχνω να τη βρω....
-
Ο/H padimitris έγραψε:
Στο νήμα του kate μου είπαν να βάλω τη chi dev.
china dev δεν υπάρχει για το κινητό σου, ΄μάλλον κάποιος μπερδεύτηκε -
@padimitris
εδώ θα πας είναι για την συσκευή σου:
Πως να ξεκλειδώσουμε τον Bootloader του Redmi Note 3 Pro (Special Edition)(KATE) με τον Official τρόπο -
Εκεί είμαι. Αλλά παράθεσε κάποιος ενα σύνδεσμο απο εδώ. Εκεί ψάχνομαι. Ευχαριστώ
-
ο cpu της στάνταρ έκδοσης είναι underclocked? και οι αντιστηχοι(αυτή τη λέξη την σκότωσα ορθογραφικά...) των pro exclusive είναι στο κανονικό;;;
κερδίζει κάποιος κάτι αν βάλει άλλο κέρνελ(νομίζω αυτό μπορεί να αλλάξει τον χρονισμό της cpu)
η μπαταρία από το πρωί(14 ώρες) με κάνα 5λεπτο τηλ τα δεδομένα bluetooth ανοιχτά για κάνα 4ωρο το wifi για κάνα 6ωρο και το φωτισμό οθόνης στον αυτόματο τώρα λέει 75% ειναι καλά;;;έχω μέσα 2 κάρτες,
για να ασχοληθώ με το "πειραγμα" από που να αρχίσω το διάβασμα;;;
ΥΓ το κινητό στην τσέπη να το βάζω άφοβα;; και με αφορμή αυτό έχετε να προτείνετε καμιά θήκη για δύσκολες "καταστάσεις";;; -
Ο/H tasos17 έγραψε:
ο cpu της στάνταρ έκδοσης είναι underclocked? και οι αντιστηχοι(αυτή τη λέξη την σκότωσα ορθογραφικά...) των pro exclusive είναι στο κανονικό;;;
κερδίζει κάποιος κάτι αν βάλει άλλο κέρνελ(νομίζω αυτό μπορεί να αλλάξει τον χρονισμό της cpu)
η μπαταρία από το πρωί(14 ώρες) με κάνα 5λεπτο τηλ τα δεδομένα bluetooth ανοιχτά για κάνα 4ωρο το wifi για κάνα 6ωρο και το φωτισμό οθόνης στον αυτόματο τώρα λέει 75% ειναι καλά;;;έχω μέσα 2 κάρτες,
για να ασχοληθώ με το "πειραγμα" από που να αρχίσω το διάβασμα;;;
ΥΓ το κινητό στην τσέπη να το βάζω άφοβα;; και με αφορμή αυτό έχετε να προτείνετε καμιά θήκη για δύσκολες "καταστάσεις";;;
-
-
Ο/H arisagras έγραψε:
γεια σας κι απο μενα γνωριζουμε αν το mi5/s/plus ειναι συμβατο με το dji phantom 4?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα