Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H markito έγραψε:
Σήμερα δοκίμασα usb otg και δουλεύει κανονικά. Το βλέπει και το TWRP οπότε κομπλέ.
που να ηταν ntfs σε δευτερολεπτα θα φλασαρες rom -
Ναι ε?Δεν το ήξερα αυτό..
Στο μεταξύ προσπάθησα χθες να αντιγράψω το nandroid back up (που εχω πάρει μέσω TWRP) από το τηλέφωνο στο PC και δε με άφηνε ούτε σε στικακι με αφήνει.
Θέλει να κάνω κάτι για να μπορέσει να γίνει αντιγραφή? -
Ο/H markito έγραψε:
Στο μεταξύ προσπάθησα χθες να αντιγράψω το nandroid back up (που εχω πάρει μέσω TWRP) από το τηλέφωνο στο PC και δε με άφηνε ούτε σε στικακι με αφήνει.
Θέλει να κάνω κάτι για να μπορέσει να γίνει αντιγραφή?
=============== Φεβ 7th 2017, 2:20pm ===============
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H markito έγραψε:
συνδεσε το κινητο με το pc πες του μεταφορα αρχειων και μπες απο τον υπολογιστη στο κινητο εχει ενα φακελο με ονομασια twrp εκει μεσα ειναι το back-up σου παρτο απο εκει
-
Nαι μεσα στο φακελο TWRP ειανι το ξερω. Θα ξαναδοκιμασω να δω
-
Ο/H markito έγραψε:
Nαι μεσα στο φακελο TWRP ειανι το ξερω. Θα ξαναδοκιμασω να δω
twrp-backups εκει μεσα αλλα οπως ειναι -
Ο/H markito έγραψε:
εγώ το χω κρατήσει, να το μελετήσω, όταν έχω όρεξη, γιατί παραήταν μεγάλο για να το "ακουμπήσω"......Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και όμως στο Mi3 το back up πάντα έκανα αντιγραφή επικόλληση στο υπολογιστή και το αντίστροφο. Τι ωραίες μέρες εκείνες τρεις rom άλλαζα κάθε εβδομάδα global dev, GTV, gkalen. Τρία διαφορετικά back up. Μου λείπουν ..............
-
-
ο @BanditGR να τσακιστεί άμεσα, για ξεκαθάρισμα των.....αντιγράφων ασφαλείας!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα