Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
εντελώς dirty
χωρίς καθόλου wipes -
εχεις παρει back-up?Ο/H Kmarkou έγραψε:
εντελώς dirty
χωρίς καθόλου wipes
οταν ειχα και εγω ενα θεμα με το wi-fi το εκανα restore και στην συνεχεια περασα τον kernel και ηταν ολα ok.... -
λες να κάνω nandroid restore και μετά ξανάflash ;
-
εννοειται κανε το restore αστο να κανει boot δες τι παιζει με το wi-fi και μετα ριξε τον kernelΟ/H Kmarkou έγραψε:
-
για να το τσεκάρωΟ/H tasosko έγραψε:
εννοειται κανε το restore αστο να κανει boot δες τι παιζει με το wi-fi και μετα ριξε τον kernelΟ/H Kmarkou έγραψε:
=============== Φεβ 11th 2017, 5:28pm ===============
έχεις overclocked ή κανονικό ;
να δοκιμάσω τον 3.5 , τον έχεις δοκιμάσει ; -
τον overcloked ο 3.5 που λες ειναι για CM ΜΗΝ κανεις καμια πατατα....Ο/H Kmarkou έγραψε:
για να το τσεκάρωΟ/H tasosko έγραψε:
=============== Φεβ 11th 2017, 5:28pm ===============
έχεις overclocked ή κανονικό ;
να δοκιμάσω τον 3.5 , τον έχεις δοκιμάσει ;
κανε οπως σου ειπα παραπανω...... -
Πρακτικα σημαινει τιποτα που δε δουλευουν οι δύο πυρηνες? Να ανυσηχούμε δηλαδη μην παθουμε καμιά ζημια ή ειναι πιο πολύ ψυχολογικο το θέμα?
Επισης οντως δε δουλεύουν ή το δείχνει το cpu z ετσι?
Εγω βλέπω οτι η συσκευή σε γενικές γραμμες πάει καλύτερα με την 7 από ότι με την 8.6.1.0 που είχα. Παιχνίδια βέβαια δεν παιζω. -
δεν υπαρχει προβλημα ολοι δουλευουν ειναι bug...μην ανησυχεις....Ο/H markito έγραψε:
Πρακτικα σημαινει τιποτα που δε δουλευουν οι δύο πυρηνες? Να ανυσηχούμε δηλαδη μην παθουμε καμιά ζημια ή ειναι πιο πολύ ψυχολογικο το θέμα?
Επισης οντως δε δουλεύουν ή το δείχνει το cpu z ετσι?
Εγω βλέπω οτι η συσκευή σε γενικές γραμμες πάει καλύτερα με την 7 από ότι με την 8.6.1.0 που είχα
-
-
ετσι ακριβως.....Ο/H markito έγραψε:
@tasosko είπα και εγώ, να πηγαινει τόσο γρήγορα με τους 2 πυρήνες και με χαμηλοτερο χρονισμο?
Παντως υπάρχει σοβαρή βελτιωση στην μπαταρία απ'οσο μπορώ να καταλάβω αυτές τις λίγες ώρες που τη φοράω. Θα δειξει και η πορεία βεβαια...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα