Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H skiathos έγραψε:
Μην αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης σας στην Google πριν την επαναφορά συσκευών - myphone.gr deite edw ti leei kai den mporw na katalavw...ennow oti otan pernaw kapoia rom kai meta vazw glwssa wifi kai pin apo sim meta mou leei vale gmail logariasmo ekei mou leei oti den to dexete to kainourgio mou email pou ekana kai mou zhtaei to palio gia na mpei molis to evala to palio mphke me kainourgio giok...exw kanei apeires fores se polla kinita format twra exw to mi5 kai prospathisa na valw thn cm thn kainourgioa linage os kai tote to epathe twra ksana gurisa sthn dikia mas edw kai pali to idio...an mporeite na me voithisete na vgalw kapws to palio account google kai na valw to kainourgio mou opws ekana toso kairo..?euxaristw..
-
Ενταξει ρε παιδια μην το κανουμε θεμα το δα ...
=============== Φεβ 14th 2017, 5:28pm ===============
πρεπει να τα ξαναγραψω τωρα για να με βοηθήσετε? -
Ανέβασε μία φώτο με το μήνυμα που σου βγάζει...
-
το βρηκα
πρεπει πριν κανεις φορματ και να περασεις καποια ρομ να πας και να κανεις αφαιρεση λογαριασμου google μετα κανεις φορματ και μπορεις να περασεις τον καινουργιο λογαριασμο..είναι σαν κλειδωμα συσκευης όπως τα iphone ελπιζω να το δει καποιος που θα εχει το ιδιο θεμα να ηρεμησει γιατι εγω εσκασα! -
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει τύχει ξανά κλείδωμα xiaomi από το google account, συνήθως μετά το factory reset, flash κτλ ζητάει απλά να το περάσεις ξανά, εκτός και εάν είχες επιλέξει κάτι στον λογαριασμό σου
-
Ο/H skiathos έγραψε:
το βρηκα
πρεπει πριν κανεις φορματ και να περασεις καποια ρομ να πας και να κανεις αφαιρεση λογαριασμου google μετα κανεις φορματ και μπορεις να περασεις τον καινουργιο λογαριασμο..είναι σαν κλειδωμα συσκευης όπως τα iphone ελπιζω να το δει καποιος που θα εχει το ιδιο θεμα να ηρεμησει γιατι εγω εσκασα!
στο λεω μηπως και εχεις πειραξει κατι απο το google...ψαξτο λιγο στις ρυθμισεις.....
οταν ξεκιναει σου λεει για καινουργια συσκευη αμα θυμαμαι καλα..... -
Αυτό σκέφτομαι, μήπως έχει βάλει κάποια επιλογή ασφαλείας για κλείδωμα της συσκευής στις ρυθμίσεις του google.
-
-
Καλησπέρα κ εδώ! Μόλις παρέλαβα από bangood εδώ τι φοράει :
Τώρα κατεβάζει από τον updater μια 6.11.10 τι φρούτο είναι τούτο?
Θα ήθελα μια global stable me ota updates, δε νομίζω ότι είναι αυτή, σωστά? Ευχαριστώ!
Πανέμορφο btw!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Είναι η official global beta θα σε ζητήσει αναβάθμιση σε 7.2.9 κάνε την.
-
Με την ιδια εχει ερθει και σε εμένα από το ίδιο καταστημα.
official ειναι μην αγχωνεσαι μια χαρά εισαι.
Μεγειές!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα