Έχει πάλι την ίδια συμπεριφορά με όλα τα παραπάνω on.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον ;
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον ;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούναι θα περασεις αυτο που λενε εχεις android 6 πας σε 7 και factory reset....Ο/H petros93 έγραψε:
Ερωτηση απο official dev 6.11.10 σε 7.2.9 μεσω twrp πρεπει να περασω αυτο το twrp που εχει βγει για nougat? Η συνεχιζω με αυτο που ειχα?
Factory reset? Νομιζω γινεται με dirty flash δεν χρειαζεται factory reset.Ο/H tasosko έγραψε:
ναι θα περασεις αυτο που λενε εχεις android 6 πας σε 7 και factory reset....Ο/H petros93 έγραψε:
Ερωτηση απο official dev 6.11.10 σε 7.2.9 μεσω twrp πρεπει να περασω αυτο το twrp που εχει βγει για nougat? Η συνεχιζω με αυτο που ειχα?
πανε στην καρτα που θες να εχεις internet καρτες sim κια κινητα δικτυα διαλεξε τον παροχο μετα ονοματα access point(σε μενα ετσι το λεει)μετα πας π.χ cosmote internet πατας δεξια να ανοιξουν οι ρυθμισεις και πανε πρωτοκολλο περιαγωγης APN και καντο ipv4/ipv6 και αποθηκευσηΟ/H veloglou έγραψε:
καλησπέρα και πάλι μόλις παρατήρησα με 2 κάρτες cosmote και οι δυο δέν έχω internet στα δεδομένα !
είμαι με 7.2.9 global dev . δοκίμασα μια μια κάρτα τα ίδια , είπα να δω το apn αλλά δε το έχω κάνει ποτέ . δε φαίνεται στο υι πού βαζω το dns άν χρειάζεται!
ποια θα περασεις την global-dev?Ο/H petros93 έγραψε:
Factory reset? Νομιζω γινεται με dirty flash δεν χρειαζεται factory reset.Ο/H tasosko έγραψε:
ναι θα περασεις αυτο που λενε εχεις android 6 πας σε 7 και factory reset....Ο/H petros93 έγραψε:
τελικά έκανα αυτό και δούλεψε δε το περίμενα τόσο απλό η λύση 3!Ο/H tasosko έγραψε:
πανε στην καρτα που θες να εχεις internet καρτες sim κια κινητα δικτυα διαλεξε τον παροχο μετα ονοματα access point(σε μενα ετσι το λεει)μετα πας π.χ cosmote internet πατας δεξια να ανοιξουν οι ρυθμισεις και πανε πρωτοκολλο περιαγωγης APN και καντο ipv4/ipv6 και αποθηκευσηΟ/H veloglou έγραψε:
καλησπέρα και πάλι μόλις παρατήρησα με 2 κάρτες cosmote και οι δυο δέν έχω internet στα δεδομένα !
είμαι με 7.2.9 global dev . δοκίμασα μια μια κάρτα τα ίδια , είπα να δω το apn αλλά δε το έχω κάνει ποτέ . δε φαίνεται στο υι πού βαζω το dns άν χρειάζεται!
Γιατι καλυτερα με fastboot? Θα εχω καποιο θεμα μεσω twrp? Και ναι εχεις δικιο αυτο θα κανω θα περιμενω την αυριανη.Ο/H tasosko έγραψε:
@petros93 αν ειναι να περασεις την global-dev προτεινω να την περασεις με fastboot για καλυτερα και στην συνεχεια να περασεις το twrp-zxc
και καλυτερα περιμενε αυριο να παρεις την αλλη που θα βγει....
ZCX-TWRP RECOVERY FOR MI5 Gemini BY~XM - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Ε ενταξει θα περασω μονος μου το twrp της nougat και θα το κανω με dirty flash δεν θελω clean install. Αμα εχω καποιο προβλημα θα σας ενημερωσω!Ο/H tasosko έγραψε:
γιατι θα γίνει clean install και άλλαξε το twrp που σου είπα για να παιρνεις ota update