Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
ευχαριστω για τις απαντησεις σας εχω ακριβως το ιδιο κινητο με το παλικαρι εδω Κλειδωμένο Mi 5, δε δέχεται ΚΑΜΙΑ rom, δεν το βλέπει το Mi Suite! [SOLVED] απλα δεν ξερω πως να περασω το καινουργιο twrp στο κινητο αφου μεσω fastboot δεν αναγνωριζει το κινητο... του drivers τους κατεβασα αλλα ενω μου αναγνωριζει το κινητο σαν mi5 στο device manager οταν παω να περασω τους drivers μπας και επικοινωνησει μου βγαζει αλλους παρολου που εχω περασει το σωστο προγραμμα οπως λεει ο οδηγος... μπορει καποιος να μου πει πως τραβαω screenshot να ανεβασω και εικονες;;
-
Ο/H geoliol έγραψε:
ευχαριστω για τις απαντησεις σας εχω ακριβως το ιδιο κινητο με το παλικαρι εδω Κλειδωμένο Mi 5, δε δέχεται ΚΑΜΙΑ rom, δεν το βλέπει το Mi Suite! [SOLVED] απλα δεν ξερω πως να περασω το καινουργιο twrp στο κινητο αφου μεσω fastboot δεν αναγνωριζει το κινητο... του drivers τους κατεβασα αλλα ενω μου αναγνωριζει το κινητο σαν mi5 στο device manager οταν παω να περασω τους drivers μπας και επικοινωνησει μου βγαζει αλλους παρολου που εχω περασει το σωστο προγραμμα οπως λεει ο οδηγος... μπορει καποιος να μου πει πως τραβαω screenshot να ανεβασω και εικονες;;
-
επιτελους βρηκε την συσκευη στο cmd και οταν πηγα να ανοιξω το twrp αφου το εκανα εγκατασταση μου εβγαλε στην οθονη το κινητο συνδεδεμενο στο καλωδιο σαν σχεδιο και δεν μπηκε twrp -
αμα βαλεις το κινητο σου σε fastboot σε κραταει η μετα απο λιγο κανει επαννεκινηση?
-
παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας τελικα τα καταφερα και περασα την rom αν και περαστηκε πολυ γρηγορα σε σχεση με οτι ελεγε ο οδηγος...και παλι ευχαριστω πολυ
=============== Φεβ 17th 2017, 10:51pm ===============
παιδια προβλημα δεν λειτουργουν τα δυο πληκτρα υπαρχει καποια ρυθμιση;;;
ακυρο ξαφνικα λειτουργησαν μαλλον σκαλωμα φαγανε... -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Για ακομα μια φορα αλλαξα συσκευη (ησυχια δεν εχω :P) και τσιμπησα ενα mi5. Φοραει την δικη μας miui 8.2 XTRVbeta1- 7.2.9 (nougat). Αξιζει ή ειναι λιγο πρωιμο και καλυτερα να επιστρεψω σε mm?
=============== Φεβ 18th 2017, 4:04pm ===============
Μου δινει την αισθηση οτι αργει αισθητα περισσοτερο απο το rn4 (mtk) -
για δε του ρίχνεις ένα factory reset k φλασαρισμα ,την τελευταια mm, μιας κ η nougat είναι, στην ουσία, δοκιμαστική!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μαλλον αυτο θα κανω. Να βαλω stable mm ή developers? Το οτι θα παω απο Nougat σε mm αλλαζει κατι στα wipes ή μονο τα κλασσικα dalvik, cache και data? Το system το αφηνω ως εχει;
Μαλλον αυτη θα βαλω xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ble-V8-1-9-0-Xiaomi-MI-5/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα