Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
@GIANNIS VASILIADIS το mi 5s έχει πολύ καλή κάμερα, δεν θα το μετανιώσεις...
το air-condition τι μαρκα ειναι?το πουλας?
-
Ρε απατεωνα, πλασαρεις για ποιοτητα της καμερας φωτογραφιες με εκθεση 4 δευτερολεπτα
-
ναι βρε...δεν το χω κρυφό....οι δυνατότητες της κάμερας στο manual είναι απίθανες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και τα 4sec έχουν ψυχή ρεεεεεεεε!!!!
Χαχαχαχαχ....
ΥΓ. Έχει πιάσει και gmW τις λεπτομέρειες όμως! Πολύ δυνατό το άτιμο...σσσσσσττττ....ασουπί!!!!
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Ο Αντρέας έχει δίκιο όμως ε....τα 4 sec έκθεση δεν είναι αντιπροσωπευτική φώτο
from my S7Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
οποιος θελει να ασχοληθει με παραπανω ρυθμισεις με δικια του ευθυνη......
σε mi5 οι v1 και v3 δουλευουν.....
την v3 την εδωσε σημερα και ειναι σε apk οι αλλες 2 μεσω twrp...
[APP][21-02-2017][Android 7][SnapdragonCamer… | Xiaomi Mi 5 -
Παιδιά την δική μας τελευταία stable την έβαλε κάνεις;;; Πάει καλά;;; Θέλω να πάω κι εγώ σε stable καθώς δεν μου δουλεύουν πλέον για κάποιο λόγο τα Led notifications... Μόνο όταν φορτίζει δουλεύει... Θα χρειαστώ απλά ένα factory reset μιας και αυτή είναι 7.0 για το μι5 απ ότι είδα στο thread της stable
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν υπαρχει καμερα που στα 4 sec να μην βγαζει αξιοπρεπη φωτογραφια σε τετοιους χωρους. Αν θες να τεσταρεις καμερα σε μακρα εκθεση δοκιμασε landscapes οπου εκει δοκιμαζεται το dynamic range της καμερας.
Παντως οπως και να χει ειναι ειναι καλυτερη η καμερα του mi5s απο το mi5. Βεβαια και τα δυο να υπολειπονται του ανταγωνισμου.
Στο mi5 βεβαια με εντυπωσιασε η μπροστινη καμερα. Απο τις καλυτερες που εχω δει σε χαμηλο φωτισμο. Με συγχισε... θα γυριζω στο rn3pro. Δεν μπορω αν δεν γκρινιαζω. -
Ο/H Antretng έγραψε:
Με συγχισε... θα γυριζω στο rn3pro. Δεν μπορω αν δεν γκρινιαζω.
Βέβαια μπορώ να γρινιάζω και να βρίζω την Samsun όλη μέρα γιατί το "interface" τους (σε android 6) είναι ΓΤΠ...αλλά εκεί θα έχω συμπαραστάτες...οπότε...η χαρά είναι μισή...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα