@medis
Δεν έχεις την ελληνική rom η ονομασία της είναι XTRVbeta1 ή 2. Εσύ έχεις εγκατεστημένη την rom από το eu. Οπότε οι επιλογές σου είναι να παίξεις με τις rom (official global developer, XTRVbeta1).
Αν και νομίζω ότι πρέπει να είναι θέμα nougat γιατί πολλοί έχουν ζητήματα με to GPS.
Το πρόβλημα με το gps στο gemini είναι από sources απ'οτι έχω διαβασει , υπάρχουν αρκετές αναφορές για το πρόβλημα , δεν φταίνε ούτε οι εφαρμογές gps ούτε κάτι άλλο.
Είναι περίεργο πάντως γιατί άλλοι αναφέρουν ότι δουλεύει και άλλοι όχι..
Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα σου με την XTRV
@medis
Εγω με global stable δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το GPS το αντιθετο θα ελεγα, κλειδωνει σε στενα στην Κυψέλη που δεν βλέπεις ούτε με κυαλι τον ουρανο.
Χαζη ερωτηση, sim ελληνικη εχεις στη συσκευή σου?
Δοκίμασε στο GPS Test στις ρυθμίσεις να κάνεις clear and update agps. Θα χρειαστεις μερικά kb δεδομενων.
Εγώ μόλις δοκίμασα στο Mi5 μου το GPS και δουλεύει μια χαρά γύρω στους 14 με 17 δορυφόρους βλέπει.. Το θέμα είναι ότι και σε μένα στο about Phone xiaomi.eu λέει όχι xtrv.. Τι συμβαίνει ρε παιδιά...??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...