Οσον αφορα το gps ειναι προβλημα της ρομ xiaomi.eu Ουτε στην ελληνικη υπαρχει προβλημα ουτε στην δικη μας.Οποτε προτεινω ειτε την global dev ειτε την δικη μας σε οσους εχουν θεμα με το gps.
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Γειά σας και πάλι έχω προσπαθήσει να κάνω fastboot στο κινητό μου και δεν μπορώ μου βγάζει τα παρακάτω μηνύματα το κινητό είναι ροοτ και δεν έχει τπτ μέσα από λειτουργικό...πείτε μου τι πρέπει να κάνω για να περάσω οποία δίποτε ρομ εννοω stable i developer...
-
@xiaomi mi5 ioannina Το recovery που έχεις στο φάκελλο adb ονόμασε το twrp, και δώσε εντολή ---------> fastboot flash recovery twrp.img
-
δεν με αφηνει να αλλαξω ονομα στον φακελο..τι να κανω?
-
@geozn8 Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου δείξεις το αποτύπωμα της οθόνης του about phone; Θέλω να κάνω μια τελευταία σύγκριση πριν προχωρήσω στην εγκατάσταση της dev global. Δεν ήθελα με τίποτα να μπω σε αυτήν την διαδικασία, από την αρχή το τηλέφωνό μου φορούσε τις dev Ελληνικές του φόρουμ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Εγώ μόλις δοκίμασα στο Mi5 μου το GPS και δουλεύει μια χαρά γύρω στους 14 με 17 δορυφόρους βλέπει.. Το θέμα είναι ότι και σε μένα στο about Phone xiaomi.eu λέει όχι xtrv.. Τι συμβαίνει ρε παιδιά...??
Ο/H takisfrag έγραψε:
Προφανώς επειδή η Ελληνική rom βασίζεται πάνω στην Eu κάτι δεν έχει διορθωθεί σωστά και αντί να λέει Xtrv λέει Eu
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H flxas έγραψε:
Οσον αφορα το gps ειναι προβλημα της ρομ xiaomi.eu Ουτε στην ελληνικη υπαρχει προβλημα ουτε στην δικη μας.Οποτε προτεινω ειτε την global dev ειτε την δικη μας σε οσους εχουν θεμα με το gps.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H xiaomi mi5 ioannina έγραψε:
δεν με αφηνει να αλλαξω ονομα στον φακελο..τι να κανω?
-
Ο/H medis έγραψε:
@geozn8 Καλησπέρα, θα μπορούσες να μου δείξεις το αποτύπωμα της οθόνης του about phone; Θέλω να κάνω μια τελευταία σύγκριση πριν προχωρήσω στην εγκατάσταση της dev global. Δεν ήθελα με τίποτα να μπω σε αυτήν την διαδικασία, από την αρχή το τηλέφωνό μου φορούσε τις dev Ελληνικές του φόρουμ και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Περίεργο πάντως... Παρά πολλές Xiaomi συσκευές έχουν περάσει από τα χέρια μου, τέτοιου είδους πρόβλημα δεν έχω ξαναδεί. Ξεκινάω τα πειράματα...
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. -
-
-
Περίμενε να βγει η επόμενη μήπως και η τελευταία που έβαλες δεν έκατσε καλά.. Αλλιώς πρέπει να την ξανά περάσεις...!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα