Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος ο @pechr έχει ανεβάσει έναν οδηγό πως βρίσκουμε με εντολές τα εξαρτήματα που έχουν οι συσκευές μοντέλο, serial number.
παράγραφος 7Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H Jason-S έγραψε:
Παιδιά,εάν σβήσω το Xiaomi service framework θα έχω κάποιο πρόβλημα;
Sent from my MI 5 using Tapatalk
-
Καλησπέρα, είμαι με official global beta 7.3.16 και εχω παρατηρησει οτι οταν κανω βιντεοκληση με το messenger, hangouts και duo, χανεται ο ήχος... δεν ακουω τον συνομιλητη μου ούτε αυτός εμένα... μόνο τον βλεπω... Επίσης, οταν τερματιστεί η βιντεοκλήση το κινητό μοιαζει να έχει χασει γενικά τον ήχο... λειτουργει σαν αθορυβο... δοκιμάζω να κανω μια απλη κλήση... μου το σηκωνει το ατομο που καλεσα... αλλα δεν τον ακουω.. ουτε αυτός εμένα... Το προβλημα λύνεται με reboot την συσκευη, αλλα γίνεται παλι το ίδιο αν κανω βιντεοκληση ξανα... ξερει κανεις τι παιζει;
-
Δεν έχω δοκιμάσει βίντεο κλήση. Στην τηλεφωνική κλήση δεν έχω θέμα. Τώρα να σε πω κάνε factory reset είναι to match γιατί αύριο το πρωί βγαίνει η 7.3.23. Αν έχεις το TWRP ως recovery κάνε wipe cache & dalvik αν έχεις το Mi Recovery κατέβασε την fastboot rom 7.3.16 κάνε την εγκατάσταση αλλά στο Miflash θα επιλέξεις το save data (δεν θα χάσεις δεδομένα) ή αν μπορείς να ζήσεις κάποιες ώρες ακόμα χωρίς βίντεο κλήση περίμενε μέχρι αύριο.
-
@spideman3, ουτε μενα εχει προβλημα στην τηλεφωνικη κληση γενικα, μόνο αν προηγηθει βιντεοκληση χανεται ο ηχος και το μικροφωνο, και στρωνει με reboot. Να σου πω δεν νομιζω να βοηθησει το factory reset, γιατι εγω γενικα σχεδον καθε βδομαδα περναω την global beta που βγαινει μόνο miflash και fastboot και clean all. Και αυτο το προβλημα το έχω παρατηρησει και στην 7.3.9 και στην 7.3.16. Ελπιζω αυριο να το διορθώσουν.
-
-
-
-
-
Εχεις μία καινούρια γτ θέλεις να βάλεις μία παλιά; Έχεις κλειδωμένο bootloader?
,@derveni μάλλον μπερδεύτηκες..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα