@takisfrag Απεναντίας με δύο ορόφους το μανουάλι παρακαλώ τίγκα στο κερί πόσα έκλεισε ο Μαθουσάλας τελικά αν κρίνω από τα κεριά άστα να πάνε μας πέρασε ο γέροντας @thanos485
@takisfrag , @derveni με συγκινήσατε βρε μπαγάσηδες. Τι γλυκούλια λόγια ανταλλάξατε, δάκρυσα ούτε όρκοι αγάπης να ήταν μπράβο σας. Σας το αφιερώνω με σκουληκίσια αγάπη @demakhs τι λες?
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: takisfrag ακούς πολύ καλόπαιδο ο spideman3
Καλησπερα σε ολους. Να ρωτησω εγω κατι βρε παιδια. Εχω το mi5 με ξεκλειδωτο bootloader και εχω stable 8.2.1.0 και στεφτομαι να βαλω καποια απο της αλλες 2 rom που ειναι στα downloads, την 7.3.16 η την 6.10.27. Ποια η διαφορα βρε παιδια; Εσεις ποια μου προτεινεται;
Σήμερα μου ήρθε από aliexpress ένας Aukey Quick charger 3.0 φορτιστής . Είχε μέσα ένα καλώδιο αλλά δεν είναι type-c. Λέτε να έχω θέμα στην ταχύτητα φόρτισης αν βάλω το καλώδιο που είχε έρθει με το τηλέφωνο?
Δοκιμασε το και δες τους χρονους φορτισης.Εγω προσωπικα το καλωδιο που ελαβα με την συσκευη ειναι για κλαμματα.Σκεψου οτι με usb και ανταπτορα type c εχω πιο γρηγορη φορτιση αποτι με το μαμισιο...Κανε dispute απο εκει που το πηρες και πες τους να σου στειλουν το type c...
Σήμερα μου ήρθε από aliexpress ένας Aukey Quick charger 3.0 φορτιστής . Είχε μέσα ένα καλώδιο αλλά δεν είναι type-c. Λέτε να έχω θέμα στην ταχύτητα φόρτισης αν βάλω το καλώδιο που είχε έρθει με το τηλέφωνο?
δεν υπαρχει θεμα το ιδιο πραμα ειναι......ο φορτιστης παιζει ρολο οχι το καλωδιο(και εγω ετσι νομιζα και καρφωθηκα τζαμπα (+20euro για καλωδιο)