3.0.2.0 η έκδοση που ξαναπέρασα,να δοκιμάσω να βάλω το twrp για nougat?
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
παρουσιάστηκε σε κάποιον αυτό εχθές? ανοιξα θέμα με την αναμονή wifi στο google play. για περάστε για περάστε
Αναμονή wifi Google play
77411Xiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
θα πας εγκατεδτημενες εφαρμογές play store και θα κάνεις απεγκατασταση ενημερώσεων.@dajannis
-
-
-
Έχω μια απορία που ίσως να είναι χαζή αλλά θα την παραθέσω.Πρό ολίγων ημερών πήρα το redmi 4A για την σύζυγο.Εγώ έχω το MI5 απο τον Οκτώβριο.Διαπιστώνω οτι το Redmi 4a γράφει 4G πάνω στην μπάρα με το ποσσοστό μπαταρίας-δίκτυο κλπ κλπ και στο δικό μου πάντα 3G.Δεν έχω δεί ποτέ 4G!!Μιλάμε για μέσα στην πόλη της Λάρισας με δίκτυο cosmote και τα 2 τηλέφωνα.Όταν συνδέω δεδομένα στο MI5 έχω το ανώτερο H+.Στην ουσία αυτό είναι το 4G μου?Με την γνωστή 800αρα μπάντα είναι το θέμα?το τηλέφωνο το είχα πάρει απο geekbying με τις εξής προδιαγραφές.
-
μήπως έχεις παλιά κάρτα sim ή μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το 4G από τον πάροχο σου??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
έχω νέα κάρτα nano-sim.Έχω πακέτο δεδομένων στο κινητό μου ενεργοποιημένο.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για το 4G?
EDIT:Έπρεπε να πάρω στην γυναίκα μου xiaomi για να καταλάβω οτι δεν πάει κάτι καλά με το δικό μου xiaomi....Έστειλα 4G στο 1333 και όλα ΟΚ!!!!!
.Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!Οι τρελοί ρυθμοί της καθημερινότητας με οδήγησαν στο να το πάρω στα σοβαρά...6 μήνες μετά..πφφφφφφφφφφφφφ
-
πάντως με την 8.2 stable δεν δουλεύει το psiphon σε μένα δε ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
έχω νέα κάρτα nano-sim.Έχω πακέτο δεδομένων στο κινητό μου ενεργοποιημένο.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για το 4G?
EDIT:Έπρεπε να πάρω στην γυναίκα μου xiaomi για να καταλάβω οτι δεν πάει κάτι καλά με το δικό μου xiaomi....Έστειλα 4G στο 1333 και όλα ΟΚ!!!!!
.Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!Οι τρελοί ρυθμοί της καθημερινότητας με οδήγησαν στο να το πάρω στα σοβαρά...6 μήνες μετά..πφφφφφφφφφφφφφ
-
Ο/H darkshadowman έγραψε:
πάντως με την 8.2 stable δεν δουλεύει το psiphon σε μένα δε ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει
=============== Μαρ 30th 2017, 10:30pm ===============
Ο/H PRESEUS έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα