Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
Ξέρει κανείς καμιά εναλλακτική του Psiphon με καλύτερη ταχύτητα;
-
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H darkshadowman έγραψε:
πάντως με την 8.2 stable δεν δουλεύει το psiphon σε μένα δε ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να επιβεβαιώσει
=============== Μαρ 30th 2017, 10:30pm ===============
Ο/H PRESEUS έγραψε:
έχω νέα κάρτα nano-sim.Έχω πακέτο δεδομένων στο κινητό μου ενεργοποιημένο.Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο για το 4G?
EDIT:Έπρεπε να πάρω στην γυναίκα μου xiaomi για να καταλάβω οτι δεν πάει κάτι καλά με το δικό μου xiaomi....Έστειλα 4G στο 1333 και όλα ΟΚ!!!!!
.Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!Οι τρελοί ρυθμοί της καθημερινότητας με οδήγησαν στο να το πάρω στα σοβαρά...6 μήνες μετά..πφφφφφφφφφφφφφ
,Thanks!!!!!
-
Καλησπερα, εχω 2 mi5, στο ενα εχω την official global beta 7.3.23 και στο αλλο περασα την official global stable 8.2.1.0 που βγηκε σημερα...και τα 2 τηλεφωνα τα χω φλασαρει με miflash και fastboot καθαρη εγκατασταση, και τα 2 μου κανουν προβλημα με την video κληση ειτε με messengerειτε hangouts ειτε duo... σταματαει να δουλευει το μικροφωνο και το ηχειο.. και παραμενει και μετα την video κληση και επανερχεται μονο με reboot... Εχει κανεις αλλος προβλημα με video κληση;
@spideman3 Μηπως εχεις καμια ιδεα τι παιζει απο en.miui? Μου χες απαντησει και πριν μια βδομαδα.. αλλα δεν εχω δει αλλαγη.. -
-
Αυτο το προβλημα με την video κληση που πεφτει το μικροφωνο και το ηχειο. Μου γινοταν και με την 7.3.16 και τωρα και με την 7.3.23 και με την σημερινη την global stable v8.2.1.0..
-
-
Ο/H apostolisni έγραψε:
Καλησπερα, εχω 2 mi5, στο ενα εχω την official global beta 7.3.23 και στο αλλο περασα την official global stable 8.2.1.0 που βγηκε σημερα...και τα 2 τηλεφωνα τα χω φλασαρει με miflash και fastboot καθαρη εγκατασταση, και τα 2 μου κανουν προβλημα με την video κληση ειτε με messengerειτε hangouts ειτε duo... σταματαει να δουλευει το μικροφωνο και το ηχειο.. και παραμενει και μετα την video κληση και επανερχεται μονο με reboot... Εχει κανεις αλλος προβλημα με video κληση;
@spideman3 Μηπως εχεις καμια ιδεα τι παιζει απο en.miui? Μου χες απαντησει και πριν μια βδομαδα.. αλλα δεν εχω δει αλλαγη..
-
εμενα γιατι δεν μου βγάζει την ενημέρωση 8,2???
edit ειδα κατι σχολια οτι με την global 8,2 εντιμεντωπησαν προβλημα με το playstore και την καμερα υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;; -
Ο/H tasos17 έγραψε:
edit ειδα κατι σχολια οτι με την global 8,2 εντιμεντωπησαν προβλημα με το playstore και την καμερα υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;;
-
Ο/H Thanasiz έγραψε:
Ξέρει κανείς καμιά εναλλακτική του Psiphon με καλύτερη ταχύτητα;
Το psiphon σε nougat δε δουλευει -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H tasos17 έγραψε:
edit ειδα κατι σχολια οτι με την global 8,2 εντιμεντωπησαν προβλημα με το playstore και την καμερα υπαρχει καποιος να το επιβεβαιωσει;;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα